بررسی درصد آرماتور از سدهای خاکی بلند و ضریب ایمنی در برابر بار زلزله
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین کنگره بین المللی سازه ، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU02_0472
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 624
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد خاک و پی ، دانشگاه هرمزگان
دکترای ژئوتکنیک ، دانشیار دانشگاه هرمزگان و عضو هیئت علمی
چکیده
در تحقیق حاضر به مدلسازی اندرکنش سد خاکی با در نظر گرفتن انرکنش پیچیده ی سد خاکی و آب تحت اثر زلزله می پردازیم. ابتدا سد مورد نظر را طراحی نموده و با ابعاد مدل نتایج طراحی را مقایسه می نماییم. سپس به مدلسازی آن می پردازیم. ابتدا سد را بدون در نظر گرفتن آب پشت آن مورد زلزله های طرح قرار داده و نحوه تغییر شکل آن و پایداری آن را در خاک های متفاوت بستر که در جدول ارائه گردیده است مورد مطالعه قرار خواهد گرفت . در بررسی تاثیر شدت زلزله همانطور که پیش بینی می شد هر چه شدت وشتاب زلزله اعمالی بیشتر باشد میزان تنش اعمالی به سد بالاتر و در نتیجه احتمال ناپایداری سد افزایش می یابد. با افزایش طول مدت زمان زلزله، تنش برشی وارده به سد به صورت نوسانی افزایش می یابد که می تواند دلایل متفاوتی از قبیل تنش های پس ماند، خستگی سازه و تغیر شکل های اعمالی دانست. همانطور که ار نتایج نمودار ها واضح بود با افزایش ارتفاع سد و افزایش شیب دیواره های سد ضریب اطمینان سد در مقابل واژگونیکاهش می یابد. با اضافه شدن درصد تسلیح کنندکی این ضریب اطمینان افزایش می یابد.کلیدواژه ها
سد خاکی، شتاب زمین، ضریب اطمینان سدمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهکارهای مقاومسازی سازه های شهری در برابر زلزله و فرونشست زمین
- راهکارهای نوین برای کاهش هزینههای اجرایی و افزایش کارایی در شهرداری ها
- مدیریت و بهروزرسانی بانک های اطلاعات مکانی شهری با GIS در شهرداریها
- پایش سلامت پلها و سازه های شهری با سنسورهای IoT
- کاربرد زنجیره ارزش مکانی در شناسایی و اولویت بندی فرصت های سرمایه گذاری شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.