بررسی مطالعات امکان سنجی پروژه های فرودگاهی (مطالعه موردی فرودگاه ولیعصر (عج) بروجرد)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین کنگره بین المللی سازه ، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU02_0032
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1330
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد، گروه عمران، بروجرد، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر
چکیده
دسترسی به امکانات و خدمات حمل و نقل هوایی از عوامل مهمی است که باعث رشد و موفقیت یک شهر می شود. از آنجا که مرحله مطالعات امکان سنجی پروژه ها اولین مرحله از چرخه حیات پروژه است، به نظر اکثر کارشناسان مهمترین مرحله از آن نیز بشمار می رود. در این مرحله موثرترین تصمیمات پروژه اتخاذ می شود. بنا به اهمیت پروژه هایی که مربوط به زیر ساخت های حمل و نقل هر کشوری است در این تحقیق سعی بر آن شده است که پر اهمیت ترین این زیرساخت ها که فرودگاه است، از لحاظ بررسی مطالعات امکان سنجی مورد تحقیق و تحلیل قرار گیرد. واضح است که وجود فرودگاه برای هر شهر بزرگی نیاز است و چه تاثیر زیادی می تواند بر اقتصاد، تجارت و توسعه و کسب و کار آن منطقه داشته باشد. بنابر این نیاز است که مطالعات امکان سنجی دقیقی بر روی این پروژه ها صورتگیرد که اغلب با هزینه و سرمایه گذاری بسیاری نیز همراه هستند. در ادامه تحقیق نیز مطالعات امکان سنجی که بر روی فرودگاه ولیعصر(عج) بروجرد صورت گرفت را به عنوان مطالعه موردی با استاندارد ها و اصول علمی مطالعات امکان سنجی مقایسه می نمائیم، تا مسیر راه انجام مطالعات امکان سنجی و ارزیابی پروژه های فرودگاهی با توجه به ماهیت و اهمیت خاص آنها بیشتر خود را نمو دهد.کلیدواژه ها
زیرساخت های حمل و نقل، مطالعات امکان سنجی، فرودگاه ولیعصر بروجرد، پروژهمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.