سال انتشار: 1383
محل انتشار: همایش ملی ساماندهی جامعه عشایر ایران
کد COI مقاله: NCOTI01_046
زبان مقاله: فارسی
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله مناطق عشایری و قابلیت های گردشگری (دورنمایی پسا گردشگری انبوه)
چکیده مقاله:
بازآفریدن فضاهای درون متنی در پردازش معنای خود ارجاعی در عصر پسا مدرن ، گذران اوقات فراغت را در شیوه هایی از گردشگری به نمایش می گذارد که در یک درهم فشردگی فضا - زمان روندی رو به تزاید یافته و در پیرامون ساختار شکنی گردشگری انبوه ، فضاهای ماقبل مدرن را به عنوان مقاصد گردشگری بر می گزینند. انطباق کارکردی گردشگری در چارچوب های ماهیت گرایانه اش در پی اصالت موجود در فراگرد تجربه گردشگری ، مکان های مختلفی را جستجو می کند و مورد بازدید قرار می دهد در این میان میراث های فرهنگی به عنوان مولفه اصلی این گونه از پساگردشگری انبوه رخ می نماید و از آنحا که جوامع عشایری به عنوان میراثی سترگ بر جای مانده ، اصالت کارکردی و طبیعی شدن هستی شناسانه انسان در روابطی متقابل با محیط همراه با نشانه هایی از بازتابندگی تاریخ مندی می باشند می توانند در روندی از شناخت جریان پساگردشگری انبوه به عنوان مقاصد گردشگری ایفای نقش نمایند. هرچند عینیت یافتگی سرمایه داری از یک سو و توسعه درآمد و اشتغال از دیگر سو، برای جوامع عشایری به عنوان پارامترهای مهم محسوب می گردند بر این مبنا در این مقاله شناخت و پردازش پسا گردشگری انبوه در کنش پذیری جوامع و مناطق عشایری همراه با آثار آن مورد بررسی قرار می گیرد و رهیافت های پیرامون گردشگری عشایر ارائه می گردد.
کلیدواژه ها:
گردشگري، فضاهاي درون متن، اشتغال، ميراث هاي فرهنگي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/352498/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سقایی، مهدی و علیزاده، سید دانا،1383،مناطق عشایری و قابلیت های گردشگری (دورنمایی پسا گردشگری انبوه)،همایش ملی ساماندهی جامعه عشایر ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/352498
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، سقایی، مهدی؛ سید دانا علیزاده)
برای بار دوم به بعد: (1383، سقایی؛ علیزاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر خنده درمانی در کیفیت زندگی خانواده های دارای فرد بیمار روانی مزمن
- پیش بینی آمادگی به اعتیاد براساس ابراز وجود، کارکرد خانواده و تعهد به مدرسه دردانش آموزان پسر
- مقایسه باورهای فراشناخت، تنظیم هیجانی و کنترل فکر در افراد موفق و ناموفق درترک مت آمفتامین
- اثربخشی درمان شناختی رفتاری بر نگرانی آسیب شناختی زنان متقاضی طلاق باعلایم اختلال اضطراب فراگیر(GAD)
- تاثیر آموزش گروهی مبتنی بر کیفیت زندگی بر عزت نفس و خودکفایی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.