تعیین عمر مفید آبگیر ایستگاه پمپاژ سبیلی دزفول با استفاده از مدل شارک
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: اولین همایش ملی کشاورزی در شرایط محیطی دشوار
- کد COI اختصاصی: NCAHEC01_084
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 516
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر
چکیده
مهمترین مسئله در کشاورزی تامین آب مورد نیاز و انتقال آن است. یکی از عوامل کاهش راندمان انتقال، رسوب گذاری در کانال های انتقال آب است موضوع اصلی پروژه بررسی راندمان تله اندازی شبکه با استفاده از نرم افزار شارک در حوضچه های ترسیب اختصاص دارد که هدف مطالعه آبگیر ایستگاه پمپاژ سبیلی دزفول بوده است نتایج حاصله توسط نرم افزار و تحلیل آنها، توانایی مدل را در پیش بینی و بررسی غلظت و دانه بندی رسوبات ورودی را نشان می دهد. همچنین داده های بدست آمده از این نرم افزار حاکی از مطلوب بودن کارایی ان بوده بنابراین در حوضچه های ترسیب می توان قبل از صرف هزینه های گزاف با استفاده از این نرم افزار و با استفاده از اطلاعات موجود حوضچه ترسیب را طراحی و راندمان تله اندازی را تخمین زد. با توجه به براورد رسوب انجام شده توسط نرم افزار حجم رسوبی معادل 27655 تن در مدت 10 سال وارد آبگیر ایستگاه پمپاژ سبیلی شده است که با توجه به راندمان تله اندازی 100 درصدی ماسه و 88 درصدی سیلت این حجم رسوبی به میزان 18500 تن در آبگیر ته نشین و 9155 تن از حجم رسوبات به پایین دست منتقل شده اند لذا در صورت عدم لایروبی این آبگیر در مدت زمان 12 سال کاملا از رسوب پر می شود.کلیدواژه ها
براورد رسوب، شارک، حوضچه ترسیب، راندمان تله اندازی، غلظتمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.