راهنمای توسعه پایدار وراهکارهای فضایی برای شمال بریستول سیستم انتقال سریع بریستول (LRT)
- سال انتشار: 1384
- محل انتشار: همایش بین المللی شهرهای جدید
- کد COI اختصاصی: ICONT01_111
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 377
نویسندگان
چکیده
[توضیح: مقالات این کنفرانس فقط به صورت چکیده در مجموعه سیویلیکا نمایش شده است] راهنمای توسعه پایدار به بررسی راهکارهای فضایی برای آینده منطقه شمال بریستول، یا به عبارتی توان تشدید سازی سیستم انتقال سریع، اشاره کرد و به اختصار بیان می کند چه گزینه ها و راهکارهایی می توان برای این منطقه در نظر گرفت . راهنمای فوق فراتر از این رفته و راهکارهای فضایی پیشنهاد میدهد که نه تنها روشی را برای انتقال سریع فاهم می کند، بلکه خود روشی است که منطقه Lockleaze را حیات دوباه ای بخشیده و مجال توسعه و انسجام بین مناطق UWE و Harry stoke را فراهم می آورد . راهکارهای فضایی پیشنهادی، این مناطق تک فهنگی را به هم ارتباط داده و فرصت تشدید سازی رافراهم می آورند که اعتقاد بر آنست موجب توسعه حساب شده تر فضا با قدرت نفوذ بیشتر می شود . استفاده از روش کلی برای منطقه ای که در گذشته به تدریج رشد کرده، به زیان عابران پیاده و شکل ظاهری شهر می باشد . هدف از این تحقیق آن است که منطقه مزبور را با دیدی منطقی و باتوجه به نواحی اطراف خود، یعنی گلوسترشایر جنوبی و بیستول مرکزی، مورد مطالعه قرار داد .این فرصتی را برای درک هر چه بهتر وضعیت کنونی منطقه و همچنین درک روشنی از آغاز و نحوه گسترش و استفاده بهینه از امکانات برای رشد و توسعه آن فراهم می آورد . یکی از نکاتی که در این جریان وجود دارد ارائه تعریفی از مکان و محیط اطراف آن از لحاظ قابلیت پایداری، و همچنین برشمردن مشکلات و فرصتها میباشد و نشان میدهد چگونه این منطقه میتواند خود را با بافتهای وسیعتر اطراف تطبیق دهد و چه وظایفی بر عهده دارد . نقاط ضعف، محدودیتها و نقاط قوت منطقه نیز از مسائلی هستند که باید بخاطر سپرد . این مقاله به تحلیل و بررسی ساختمانها و بناهای موجود در منطقه، استفاده از زمینهای داخل واطراف محل، اوضاع جوی، شبکه فاضلاب، موضوعات مرتبط با انرژی، مناظر، تنوع زیستی، الگوی حمل و نقل، و قابلیت دسترسی به امکانات در منطقه می پردازد . در انتها، اهداف توسعه به همراه طرح های نموداری از گزینه سیستم انتقال سریع و راهکار فضایی مناسب برای کل منطقه که نشان دهنده تمامی مسیرهای زمینی، و الگوهای تراکم و فضاهای باز در شمال بریستول می باشد بطور مختصر مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت .کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کلانتری معماری با آخرین امکانات از طراحی مناسب
- طراحی کتابخانه دیجیتال با رویکرد معماری پارامتریک
- بررسی و تجزیه و تحلیل بهینه سازی مصرف انرژی در ساخت و ساز با استفاده از بی آی ام ۱
- طراحی پارک اکولوژیک در شهر گردشگری شاندیز با تاکید بر پایداری محیط زیست شهری
- مروری بر پژوهش های حوزه موفقیت دفاتر مدیریت پروژه بر اساس حوزه های دانشی ۱۰ گانه در پروژه های عمرانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.