بسیج سازندگی در اندیشه مقام معظم رهبری

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: همایش هم اندیشی بسیج سازندگی و نقش آن در توسعه همه جانبه کشور
  • کد COI اختصاصی: BASIJ01_028
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 511
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی خوشه چرخ آرائی

چکیده

[توضیح سیویلیکا: این مقاله فقط به صورت چکیده مقاله در پایگاه سیویلیکا نمایه شده است] بی شک از بزرگترین دغدغه های هر کشوری اعم از مسئولین و مردم پس از وقوع هر بلای طبیعی و غیر طبیعی بازسازی کشور و به حداقل رساندن سختی ها و مشقت های ناشی از بلایا برای مردم می باشد و این بازسازی که با همت همه مردم و مسئولان و با برنامه ریزی های دقیق و بهره گیری از همه توانمندی های موجود در کشور صورت می پذیرد نشان از توانمندی آن کشور در نزد جهانیان است. استکبار جهانی پس از ناامیدی در رویارویی با انقلاب عظیم اسلامی و مردمی که تمام آرمان ها و عزت و توانمندی های خویش را در استقلال و آزادی می جستند و پس از شکست در جنگ تحمیلی به ایران اسلامی ، سامان دهی و امکانات خود اعم از تحریم اقتصادی ایران اسلام ایجاد تفرقه بیم مردم و مسئولین و تاخیر در روند بازسازی و ... میدان جنگ وسیعی را گشوده و با تبلیغ ناکارامدی نظام اسلامی سعی داشته و دارند به مردم مومن این سرزمین القا کنند که ایران اسلامی در عرصه بازسازی و آبادانی ناتوان و نیازمند کمک های آنان است. تدبیر داهیانه ، عالمانه و مدبرانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در هفدهم اردیبهشت هفتاد و نه مبنی بر تشکیل بسیج سازندگی قاطع و کوبنده ای به ترفندهای دشمنان انقلاب اسلامی بود که نه تنها زمینه ساز و ممهد تعالی و آبادانی و محرومیت زدایی کشور بلکه زمینه ساز شکوفایی استعدادهای ذخیره شده در میان جوانان و ... را نیز فراهم نمود زیراکه ایشان معتقدند که بسیج باید هم در میدان علم ، بازسازی معنوی جامعه و سازندگی و روحی و ... پیشقراول سازندگی کشور هم باشد . در این مقاله با عنوان «بسیج سازندگی در اندیشه مقام معظم رهبری» به بررسی جایگاه بسیج سازندگی و تدابیر و اندیشه های رهبر انقلاب اعم ازتوصیه به سازندگی به عنوان مجاهدات و جهاد فی سبیل الله تشریح موانع سازندگی اعم از تنبلی ، بی برنامگی و ... سازندگی به عنوان نماد کارامدی نظام اسلامی و ... پرداخته و به طور مشروح مورد بررسی قرار می گیرد.

کلیدواژه ها

بسیج سازندگی، رهبر انقلاب اسلامی، ایران اسلامی، استکبار جهانی، محرومیت زدایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.