روش تعیین مناسب ترین محل و بهترین مقدار راکتور در شبکه های برق
- سال انتشار: 1369
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی برق
- کد COI اختصاصی: PSC05_071
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1293
نویسندگان
شرکت توانیر
چکیده
اصولا " مطالعات راکتیو شبکه های برق در دو حالت بار سنگین و بار سبک شبکه انجام می شود . در حالت بار سنگین برای جلوگیری از کاهش ولتاژ شینه های شبکه از خازنهایی استفاده می شود که با تحویل توان راکتیو در محل مصرف ضمن جلوگیری از افت ولتاژ شینه های شبکه تلفات آنرا نیز کاهش می دهند . در حالت بار سبک که معمولا " در نیمه های شب به وقوع می پیوندد بعلت خروج مصرف کننده های عمده از شبکه و وجود خطوط طویل با خاصیت خازنی زیاد ولتاژ شینه های شبکه در بعضی نقاط بشدت بالا می رود که جهت کاهش ولتاژ آنها لازم است از راکتورهای شانت استفاده شود . استفاده مناسب از این راکتورها علاوه بر اینکه باعث نرمال شدن ولتاژ شینه ها و قرار گرفتن آنها در حدود مجاز می شود . در صورت انتخاب مناسب ترین محل و بهترین مقدار می تواند در کاهش تلفات انرژی و قدرت شبکه های برق نیز موثر باشد و حتی وضعیت پایداری واحدهای شبکه را نیز بهبود بخشد . در این مقاله روشی ارائه شده است که بر اساس آن می توان مناسبترین محل نصب و سپس بهترین مقدار راکتور مورد نظر را تعیین نمود . در مورد شبکه برق سراسری ایران نیز با ایزوله کردن نواحی مختلف شبکه، ناحیه آذربایجان بعنوان شبکه نمونه در نظر گرفته می شود و با توجه به شرایط کار شبکه در حالت بار سبک تابستان 1368 مناسب ترین محل و مقدار بهینه راکتورهای این ناحیه مشخص شده است .کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- بررسی پدیده خشکسالی در استان خوزستان با استفاده از شاخص بارش استانداردSPI
- طبقه بندی تومورهای مغزی از تصاویر MRI با شبکه کانولوشن و روش های آموزش انتقال
- افزایش راندمان یک مبدل ترکیبی توان بالا با استفاده از تکنیک ZCT در عملیات سوئیچینگ نرم
- GNRFET-based Voltage Controlled Ring Oscillator Using GDI NAND Gate
- مقابله با اثرات جدا شدنی ناگهانی توربین گازی از شبکه سراسری، با استفاده از سیستم فازی ریزش بار بر پایه شبکه عصبی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.