بررسی نقش مددکاران اجتماعی در کاهش فرهنگ فقر (مطالعه موردی: مددکاران کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی جامعه شناسی و علوم اجتماعی
- کد COI اختصاصی: SOCIOCONF02_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1935
نویسندگان
دکترای جامعه شناسی و استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرم
دانشجوی کارشناسی ارشد جامعه شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرم
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مالی موسسه آموزش عالی قشم
چکیده
فرهنگ فقر وضعیتی است که درآن مردم در دام محیط اجتماعی خود گرفتار شده و دارای ویژگی هایی از جمله بی تفاوتی،تسلیم شدن به سرنوشت، نداشتن آرمان والا و نگرانی و نیز استقبال از رفتار مجرمانه وتأیید آن هستند. دردنیای امروز، نقش-جامعهی مدنی، سازمان های دولتی، غیردولتی وخیریه در کاهش فرهنگ فقر از اهمیت زیادی برخوردار است.کمیته امداد امامخمینی )ره( نیز به عنوان سازمانی مؤثر میتواند نقش مهمی داشته باشد. هدف از ارائه این مقاله، بررسی نقش و وظایفمددکاران جهت کاهش فرهنگ فقر در جامعه است. روش تحقیق حاضر کیفی و جامعه ی آماری مددکارانکمیته امداد امامخمینی(ره) استان فارس میباشد. در نمونه گیری، از 36 نفر در قالب 45 مصاحبه استفاده شده است. نتایج تحقیق حاکی ازآن استکه مددکاران کمیته امداد امام خمینی (ره) به عنوان عضو کوچکی از جامعه می توانند با استفاده از اصول مددکاری وشناخت گروه های هدف و همچنین فرایند و مهارتهای مددکاری اجتماعی،کمک ارزنده ای در جهت کاهش فقر وپیامدهایناشی از آن کنند. آنها از توانایی ایفای نقش در جهت نیل به استقلال شخصی، اجتماعی و رضایت خاطر فردی و اجتماعیبرخوردارند.کلیدواژه ها
مددکاران، فرهنگ فقر، کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس، فقرمقالات مرتبط جدید
- حکمت عملی در حکمرانی خوب
- گفتمان نظری سیاست خارجی کشور جمهوری اسلامی ایران در مقابل اسراییل از دیدگاه حقوق بین الملل
- نقش و جایگاه رسانه ها فضای مجازی و آینده فناوری های آموزشی از منظر حکمرانی حکمی
- حکمرانی و توسعه فرهنگی از دیدگاه های حضرت امام خمینی (ره)
- بررسی جایگاه مدیریت حق نظارت همگانی در حکمرانی اسلامی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.