محاسبه شاخصهای قابلیت اطمینان و نقش آن در سیاستهای مدیریتی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی ایده های نو در مهندسی برق
  • کد COI اختصاصی: NCNIEE03_044
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 512
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدجواد قنبری

شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان

محمدجمال قنبری

دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

قابلیت اطمینان، شاخص پذیرفته شده برای هر وسیله یا سیستم است که توانایی آنرا در انجام وظایف مورد انتظار نشان می دهد. لازمهمحاسبه این شاخصها در شبکه های توزیع در اختیار داشتن اطلاعات کافی در مورد تمامی المانهای شبکه اعم از میزان خرابی، زمان تعمیر آنها وتعداد مشترکین موجود در قسمتهای مختلف شبکه می باشد. علیرغم پیشرفتهای زیاد در شرکتهای توزیع این اطلاعات به طور کامل و دقیق دراختیار تحلیلگران شبکه قرار ندارد. روشی که در این مقاله ارائه میگردد مبتنی بر اطلاعات موجودی است که در دفاتر گزارش بهره برداری ونرم افزارهای موجود در همه شرکتهای توزیع ثبت می گردد و از این جهت روش کاربردی با هدف تشویق کارشناسان به شروع مباحث قابلیتاطمینان در سطح شرکتهای خود می باشد. در این روش هر فیدر فشار متوسط به عنوان المانی تاثیر گذار در کل سیستم در نظر گرفته می شود وبا استخراج گزارشات مربوط به فیدرها از مراجع نامبرده، ابتدا پارامترهای اصلی و سپس به کمک آنها شاخصهای قابلیت اطمینان سیستم رامحاسبه می نماییم. این روش را برای دو واحد اجرایی شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان بکار گرفته و با استفاده از شاخصهای بدست آمده ،سیاستهای مدیریتی لازم در مورد آنها مطرح می کنیم.

کلیدواژه ها

پارامترهای اصلی، فیدر فشار متوسط، شاخصهای قابلیت اطمینان ، مشترکین ، واحد اجرایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.