بزرسی تاثیرات روانی بلند مرتبه سازی در سیمای بصری شهری
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین همایش ملی در جستجوی شهر فردا «واکاوی مفاهیم و مصادیق در شهر اسلامی - ایرانی»
- کد COI اختصاصی: NCFC01_043
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1316
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، تهران، ایران
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، تهران، ایران
چکیده
با توجه به رشد جمعیت و شهرنشینی، راهبرد بلند مرتبه سازی، در زمان حاضر رواج یافته است. گرایش به بلند مرتبه سازی در شهرهای بزرگ کشور به ویزه تهران یکی از پیامدهای توسعه شهری محسوب می شود و در شهرهای امروزی، همواره یکی از موارد تأثیر گذار در مناظر شهرها بوده و جنبه های نشانه ای، زیبا شناسانه، هویتی و خواناسازی محیط از جمله ابعاد قابل بررسی نقش آنها در منظر شهری است. این امر می تواند کمک های مؤثری به عدم گسترش بی رویه شهرهای بزرگ بنماید که می توان با نتایج و اثرات مثبت و منفی در فضای شهری و کاربری های شهری داشته باشد. علاوه بر این اثرات مخرب و سودمند، در ساختمانهای بلند مرتبه، از لحاظ روانشناسی نیز آثار سوء و مفید در جهت آسایش روانی و ارتقاء سلامت کاربران دارد. به همین دلیل، این تحقیق در صدد است با نگاهی دقیق تر ابعاد چگونگی تأثیر بلند مرتبه سازی در منظر شهری را روشن تر نماید. لذا دستیابی به این اهداف به منظور بهره گیری سودمند در خلق فضای شهری می باشد و بدین منظور می توان ضوابط و مقررات ویژه ای در طراحی این گونه بناها تدوین نمود. روش مطالعه در این مقاله به شیوه کتابخانه ای می باشد و این مقاله قصد دارد تا بتواند راهکارهایی جهت ارتقاء کیفیت جلوه های بصری شهری ارائه دهد.کلیدواژه ها
بلند مرتبه سازی، ساختمان بلند، فضای شهریمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهکارهای مقاومسازی سازه های شهری در برابر زلزله و فرونشست زمین
- راهکارهای نوین برای کاهش هزینههای اجرایی و افزایش کارایی در شهرداری ها
- مدیریت و بهروزرسانی بانک های اطلاعات مکانی شهری با GIS در شهرداریها
- پایش سلامت پلها و سازه های شهری با سنسورهای IoT
- کاربرد زنجیره ارزش مکانی در شناسایی و اولویت بندی فرصت های سرمایه گذاری شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.