مقایسه اثر میکرو سیلیس و نانوسیلیس و متاکائولین در بتن پودری

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مهندسی عمران و توسعه پایدار ایران
  • کد COI اختصاصی: ICESCONF01_428
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1419
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی حیدری

استادیار دانشگاه شهرکرد، گروه عمران دانشگاه شهرکرد

مریم صفری

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های هیدرولیکی، دانشگاه شهرکرد،

احسان امینی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابرکوه

مهدی کریمیان

کارشناس آزمایشگاه عمران دانشگاه شهرکرد، دانشگاه شهرکرد

چکیده

بتن پودری در دهه ی 1990 در آزمایشگاهی در فرانسه مطرح گردید که دارای شکل پذیری و مقاومت بسیار زیاد است ویک نوع ماده جدید مبتنی بر سیمان پرتلند با مقاومت فشاری بالا میباشد. باتوجه به شکل پذیری زیاد میتواند جذب انرژییتقریبأ برابر جذب انرژی فلزات داشته باشد. با استفاده از آن میتوان وزن سازه را به مقدار قابل توجهی کاهش داد. مزیتدیگر شکل پذیری بالای آن است که ضعف تردشکنی سازه های بتنی معمولی را پوشش میدهد و این نکته برای کشورهایلرزه خیزی مانند ایران پراهمیت است. ازطرفی تولید سیمان یکی از صنایع آلاینده محیطزیست محسوب میشود به نحویکه به ازاء تولید هر تن کیلینکر سیمان تقریبا یک تن گاز منواکسید کربن وارد جو می شود .به همین علت تولید بتن مقاومو با دوام با سیمان کمتر و به جای آن استفاده از افزودنی های معدنی و شیمیایی می تواند تاثیر قابل ملاحظه ای در حفظمحیط زیست داشته باشد. از زمان ابداع سیمان پرتلند، میزان تولید آن در جهان همواره رو به گسترش بوده است. درکشور ما نیز با توجه به حجم بالای ساخت و ساز، میزان مصرف بتن بسیار زیاد و رو به افزایش است. از سوی دیگر هموارهبشر در پی این بوده تا با افزودن مواد جدید به ترکیب سنتی بتن، در میزان مصرف سیمان که یک محصول استراتژیکاست صرفه جویی کرده و با لحاض نمودن مسائل اقتصادی مقاومت و دوام آن را حفظ کرده و حتی افزایش دهد. در اینپروژه اثر پوزولانهای مختلف مثل متاکائولین، میکروسیلیس، نانوسیلیس روی مقاومت فشاری بتن پودری با یکدیگرمقایسه شده تا درصد بهینه برای هر پوزولان بدست آید.

کلیدواژه ها

بتن پودری، نانوسیلیس، میکروسیلیس، متاکائولین، مقاومت فشاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.