بررسی و تحلیل تنظیم شرایط زمین استادیوم آزادی تهران و تطبیق آن با شرایط بهینه با تاکید بر رویکرد معماری پایدار

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مهندسی عمران و توسعه پایدار ایران
  • کد COI اختصاصی: ICESCONF01_408
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1039
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رمضانعلی شورمیج

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی قزوین واحد علوم و تحقیقات

ریحانه حاجی سعید

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی قزوین واحد علوم و تحقیقات

چکیده

با توجه به نیاز کشور و سیاستهای جاری مبنی بر افزایش سرانه فضاهای ورزشی،سرمایه گذاریکلان در جهت ساخت و توسعه اماکن ورزشی توسط دولت و بخش خصوصی انجام گرفته است،ولی بهدلیل فقدان یک مرجع مطالعاتی و تخصصی ،اغلب اماکن ورزشی احداث شده و یا در دست احداث فاقداستانداردهای ورزشی مهندسی و مطالعات شرایط زمین و موقعیت اجرایی هستند.از این رو در امرآموزش،تمرین و مسابقات که بخشهای اصلی فعالیت های ورزشی می باشند، اخلال ایجاد شده وسرمایهگذاریهای انجام شده فاقد دستاوردهای بهینه و کیفی است.زیرا صرف توجه به تجربیات گذشته و ناآشنایی دستاندرکاران با شاخصهای استاندارد و ایمنی نوین و همچنین در دسترس نبودن این شاخصهاموجب بروز این نقص گردیده است.گرچه احداث اماکن ورزشی در گذشته فاقد اکثریت نکات مربوط بهرعایت استانداردها و مطالعات شرایط زمین و موقعیت اجرایی بوده است،ولی در مقطع کنونی با انتخابمشاوران صاحب صلاحیت تا حدود زیادی این موضوعات مورد توجه و اجرا قرار می گیرند. وهم اکنونمشاوران دسته بندی شده، در اجراهای ورزشی و پیمانکاران ورزشی با درجه های متفاوت و مورد تائید مراجعرسمی به فعالیت اشتغال دارند. در این میان استادیوم آزادی از لحاظ موقعیت اجرایی و استانداردهای جهانی امروز وضعیت جالبی ندارد. کهدر برررسی آن از لحاظ تنظیم شرایط زمین و مطابقت با وضیت اقلیم اجرایی به آن خواهیم پرداخت. در اینمیان بازسازی این فضا با نگاهی به معماری پایدار جهت بهینه سازی در عملکرد و پایایی کالبد فضا در سالیانطولانی مد نظر قرار خواهد گرفت.

کلیدواژه ها

اماکن ورزشی، استادیوم آزادی، تنظیم شرایط زمین، معماری پایدار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.