تغییر اقلیم و کاهش تولید گازهای گلخانه ای حاصل از جنگل زدایی و تخریب جنگل (از نگاه مرکز بین المللی تحقیقات جنگلداری برای جنگل)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مهندسی محیط زیست
- کد COI اختصاصی: EICONF01_473
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 564
نویسندگان
دانشجوی دکتری تخصصی حقوق محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
مترجم و مدرس زبان انگلیسی
چکیده
بحث در باره تغییر اقلیم موضوعی است که در بین اقشار مختلف انجام می شود. عده زیادی از افرادی که در این خصوصبحث می کنند افرادی هستند که از زبان علمی و فنی استفاده می کنند اما اغلب معنی اصطلاحات و کلمات اختصاری که درمباحث استفاده می شود را نمی دانند. با توجه به اینکه در پدید آمدن و کنترل عوامل تشدید کننده این عامل، افراد از طبقاتمختلف اجتماعی ، اقتصادی و سیاسی نقش دارند، مرکز بین المللی تحقیقات جنگلداری تلاش دارد تا با تدوین راهنمایساده، شرایطی را فراهم سازد که روزنامه نگاران، سیاستگزاران، سازمانهای غیر دولتی و شهروندان بتوانند اهمیت جنگل ها رادر مبارزه با تغییرات اقلیم بهتر درک کنند. در این مطالعه سعی شده است تا اصول مهم شناساسی و برجسته شده توسط مرکز بین المللی تحقیقات جنگلداری که باید بطور مؤثر ، کارآمد و عادلانه توسعه یابد تا اقدامات جهانی در باره تغییر اقلیم اثر بخشی لازم داشته باشد را ضمن تطبیق باوضعیت ایران به جامعه ایرانی معرفی نماید.کلیدواژه ها
تغییر اقلیم، مرکز بین المللی تحقیقات جنگلداری، جنگل هامقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.