حذف جیوه از محیط آبی با استفاده از کامپوزیت های پلی آنیلین
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مهندسی محیط زیست
- کد COI اختصاصی: EICONF01_089
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 954
نویسندگان
کارشناس ارشد
چکیده
در دهه گذشته ورود آلاینده ها با منشاء انسانی مانند فلزات سنگین به داخل محیط های آبی، به مقدار زیادی افزایش یافته است کهبه عنوان یک خطر جدی برای حیات این محیط ها بشمار می آیند. فلزات سنگین در یک مقیاس وسیع، از منابع طبیعی و انسان ساختوارد محیط زیست می شوند.بعنوان مثال جیوه و ترکیبات آنها حتی در مقادیر کم در صنایع صنعتی می توانند خطرناک باشند و باید تاحد امکان حذف شود. برای حذف این ترکیبات تاکنون از روشهای زیادی استفاده شده است. یکی از این روشها بهره گیری ازکامپوزیتهای مختلف از جمله کامپوزیت های پلی آنیلین می باشد. تاکنون کامپوزیتهای مختلفی از پلی آنیلین سنتز شده است و اغلباز لحاظ مورفولوژی و خواص رسانایی ، مکانیکی و.. بررسی شده اند .در این تحقیق هدف بررسی کامپوزیت های ساخته شده از پلیآنیلین به همراه مواد افزودنی مختلف نظیر پلی وینیل الکل و پلی اتیلن گلیکول در غلظتهای مختلف می باشد .پس از ساخت کامپوزیت های پلی آنیلین عملیات جداسازی جیوه از محیط های آبی به صورت رآکتور منقطع صورت می گیرد و قابلیت کاربرد این ˓ جاذب های کامپوزیتی معلوم میشود. نتایج این تحقیق حاکی از آن است که پلی آنیلین های سنتز شده درصد حذفی بالاتر ازکربن فعال در جذب جیوه داشته اند.در میان پلی آنیلین ها بیشترین درصد حذف جیوه از محیط آبی توسط پلی آنیلین بدون ماده ی افزودنی صورت گرفت که با اسیدی شدن محیط آبی، در راندمان حذف، افزایش دیده شد.مدت زمان بهینه هم برای قرار گرفتن در شیکر 03 دقیقه بدست آمد.درکلیه ی آزمایشات مربوط به جیوه این نتیجه حاصل گردیدکه چنانچه که غلظت محلول اولیه ی جیوه کاهش پیدا کند راندمان حذف این فلز سنگین افزایش می یابد.کلیدواژه ها
جداسازی، جیوه، جذب سطحی، کامپوزیت، پلی انیلینمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.