اجرای پروژه های مکانیسم توسعه پاک جهت تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مهندسی محیط زیست
- کد COI اختصاصی: EICONF01_023
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 864
نویسندگان
دانشجو ی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی انرژی های تجدیدپذیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
دانشیار و عضو هیئت علمی دانشگاه اراک
دانشیار و عضو هیئت علمی دانشگاه اراک
چکیده
در این نوشتار، نقش اجرای پروژه های CDM جهت تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی ، سند چشم انداز و راهکارها یی جهت شکست تحریم های نا عادلانه تحمیلی به کشور مورد بررسی قرار گرفته است. یکی از روشهای کنترل و مدیریت گازهای گلخانه ای استفاده بهینه از انرژ ی حاصل از سوختها ی فسیلی برای کاهش مصرف انرژی و در پی آن کاهش انتشار گازهای آلاینده حاصل از آن میباشد. راه دیگر، استفاده از سوخته ایبا کربن پایین و یا بدون کربن است ( نیروی هسته ای و منابع انرژیهای نو مانند انرژ ی خورشید ی، انرژ ی باد، و سوختهای زیست توده ) . راه حل سومی که در این نوشتار مورد بررسی قرار گرفته است نقش پروژه ه ای CDM و زیست محیطی بویژه مدیریت کربن توسط استحصال یا توقف کربن جهت کاهش گازه ای گلخانه ای و افز ایش راندمان تولید انرژی از محل انرژی های اتلافی فرآیند احتراق و می باشد.طبق پیمان بین المللی کیوتو، کشور های امضا کننده ملزم به اجرای تعهدات و تامین اقلام مورد نی از پروژه ها ی CDM و زیست محیطی هستند. لذا پروژه های مذکور ، مشمول تحریم های تحمیل شده بر علیه ایران نمی باشند و از آنجا که کشور ایران دارای ذخایر نفت و گاز فراوان بوده و در منطقه ای با قابلیت های سرشار از انرژ ی های تجدیدپذیر قرار دارد و از طرفی تحریم های تحمیلی اخیر موجب بروز صدماتی در اقتصاد کشور گردیده است، پروژه های زیست محیطی و CDM را می توان به عنوان راهکاری جهت شکست تحر یم ها و شکوفا یی هرچه بیشتر اهداف اقتصاد مقاومتی ایران اسلامی مورد استفاده قرار داد.کلیدواژه ها
؛CDM، اقتصاد مقاومتی ؛ بازیافت ؛ انرژی ؛ مدیریت ؛ توسعه پاکمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.