بررسی رابطه بین سیستمهای اطلاعات مدیریت و رضایت مشتریان مطالعه موردی: کلیه بانکهای دولتی شهرستان میانه

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دومین همایش ملی مدیریت کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: NCBM02_180
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1265
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آیفر محبت

کارشناس ارشد مدیریت اجرایی ، دانشگاه علوم و تحقیقات استان آذربایجان غربی

آیناز محبت

کارشناس ارشد مدیریت اجرایی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب

جواد عدل پرور

کارشناس ارشد مدیریت اجرایی ، دانشگاه علوم و تحقیقات استان آذربایجان غربی

چکیده

هدف اصلی این پژوهش، بررسی رابطه سیستمهای اطلاعات مدیریت و رضایت مشتریان در بانکهای دولتی شهرستان میانه بود.پژوهش حاضر از حیث هدف، تحقیق کاربردی و از حیث موضوع و سوالات پژوهش از نوع تحقیقات توصیفی _ همبستگی میباشد. بدین منظور تعداد 483 پرسشنامه توزیع شد که از این تعداد، 384 پرسشنامه جهت تجزیه تحلیل بصورت سالم جمعآوری شد.ابزار جمعآوری اطلاعات شامل دو پرسشنامه است که بر اساس مقیاس درجهبندی لیکرت تدوین شدند. پرسشنامه رضایت مشتریان شامل 43 گویه و با ضریب پایایی 109/0 سیستمهای اطلاعات مدیریت دارای 43 گویه بوده و ضریب پایایی آن 0/88 برآورد گردید. تجزیه و تحلیل دادههای پژوهش با بهرهگیری از فنون آمار توصیفی توزیع فراوانی، میانگین و انحراف استاندارد واستنباطی t تک گروهی، ، ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون گام به گام صورت گرفت. نتایج ضریب همبستگی پیرسون نشان دادکه در سطح خطای 3% بین همه ابعاد سیستمهای اطلاعات مدیریت و رضایت مشتری ارتباط معناداری وجود دارد. همچنین، نتایجنشان دادکه میزان رضایت مشتریان بانکهای مورد مطالعه بهطور معناداری در سطح بالایی است. از لحاظ توصیفی نیز میتوان گفت رضایت مشتریان بین متوسط تا زیاد بوده است. نتایج مطالعه بررسی وضعیت سیستمهای اطلاعات مدیریت از نظر کارکنان به تفکیک ابعاد نیز نشان داد که کارکنان وضعیت سیستمهای اطلاعاتی را در همه ابعاد مطلوب ارزیابی میکنند.در ادامه تأثیر رگرسیونی هر یک از مؤلفههای سیستمهای اطلاعات مدیریت بر رضایت مشتریان به ترتیب دقت و اقتصادی بودن سیستمهای اطلاعات مدیریت، وارد معادله رگرسیون شدند و سایر مؤلفهها یعنی مرتبط بودن، پایگاه دادهها، سرعت، صحت، و ایمنی به دلیل آنکه نقش معناداری در پیشبینی رضایت مشتری نداشتند، وارد معادله رگرسیون نشدند.

کلیدواژه ها

سیستمهای اطلاعات مدیریت، رضایت مشتریان، بانکهای دولتی شهرستان میانه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.