ارائه یک روش ترکیبی برای تشخیص خودکار اهداف رادار

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی اویونیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ICADI02_020
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2025
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمسعود اجابتی

دانشگاه بیرجند، دانشکده برق و کامپیوتر، بیرجند،

سیدحمید ظهیری

دانشگاه بیرجند، دانشکده برق و کامپیوتر، بیرجند،

چکیده

یکی از زمینه های کاربردی علم بازشناسی الگو، بازشناسی خودکار اهداف هوایی است. هدف از طراحی یک سیستم بازشناسی خودکار اهداف هوایی، اعطای قوه تشخیص نوع هدف به راداری است که آن هدف را آشکار کرده است. روشهای استفاده شده در طراحی سیستمهایبازشناسی خودکار هدف، غالبا برای دستهای خاص از آنها کاربرد دارد. مثلا روش مدولاسیون موتور جت برای انواع پرتابهها مانند موشکهایکروز کاربردی ندارد. در این مقاله، از یک روش ترکیبی جدید به عنوان یک روش فراگیر در تشخیص خودکار اهداف هوایی استفاده شده است. روش پیشنهادی، میتواند بر اساس استفاده از تکنیک مدولاسیون قسمتهای چرخان هدف روی سیگنال ارسالی و تغییرات سطح مقطع راداری اهداف مختلف ضمن استخراج بردارهای ویژگی ترکیبی، طی یک فرآیند سلسله مراتبی نسبت به شناسایی نوع هدف اقدام نماید. انواعطبقهبندی کنندهها شامل k نزدیکترین همسایه، شبکه عصبی، ماشین بردار پشتیبان و بیز برای تصمیم سازی استفاده شده و عملکرد آنها درزوایای دید مختلف و سیگنال به نویزهای متفاوت بررسی شده است.آزمایشات وسیع و متعدد بر روی اهداف مختلف با کاربردهای متنوع )هواپیماهای نظامی، مسافربری، آموزشی، بدون سرنشین، بالگرد، موشکهای بالستیک و راکتها( نشان میدهد که روش پیشنهاد شده نه تنها برای مجموعه اهدافی که برای شناسایی آنها از تکنیک واحد استفاده میشود، عملکرد مناسبی دارد بلکه برای مجموعه اهداف هوایی ترکیبی نیز دارای نرخ تشخیص قابل قبولی حتی در نسبتهای پایین سیگنال به نویز میباشد

کلیدواژه ها

شناسایی خودکار اهداف هوایی، مدولاسیون قسمتهای چرخان هدف، سطح مقطع راداری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.