اولویت بندی عاملهای بلوغ سیستمهای اطلاعاتی حسابداری با بکارگیری روش تحلیل سلسله مراتبی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: همایش بین المللی مدیریت
  • کد COI اختصاصی: ICOM01_0947
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 634
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فردین نیکرو

دانشجوی ارشد مدیریت صنعتی ، دانشگاه خلیج فارس بوشهر،ایران

خداکرم سلیمی فرد

استادیار دانشکده علوم پایه ، دانشگاه خلیج فارس بوشهر،ایران

چکیده

انسان از موقعی که مفهوم مالکیت را فهمید، به ثبت حسابهای اموال و دارائیهای خود اقدام نمود. مالکان، بیش از پیش نسبت به سیستمی که بتواند رویدادها را ثبت و نگهداری کند، احساس نیاز کردند (حسابداری یک طرفه). در طی زمان، حسابداران به این نتیجه رسیدند که وقوع یک رویداد بطور همزمان بر دو حساب اثر می گذارد و حسابداری دو طرفه شکل گرفت. امروزه کشور ها مراحل بلوغ سیستم های اطلاعاتی خود پشت سر می گذارد و در حسابداری سه طرفه به بررسی گذشته و حال و آینده می پردازند. برای طراحی و بلوغ سیستم های حسابداری (ازسیستم حسابداری سنتی تا سیستم حسابداری سه طرفه) عوامل بسیاری نقش دارند، مدیران و منابع مالی، قوانین حسابداری ، آموزش ، تکنولوژی و طراحان ،گزارشها و پاسخگویی ، تغییرات کسب و کار و امنیت شبکه نیز از مهمترین عوامل بلوغ به شمار میرود و در این مقاله ضمن اولویت بندی ،تشریح می گردد .

کلیدواژه ها

سیستم های حسابداری ، مدیران ،آموزش ، تکنولوژی ،

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.