ساختارهای رقابتی و دیدگاه های محافظه کاری
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش بین المللی مدیریت
- کد COI اختصاصی: ICOM01_0613
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 755
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری، دانشکده علوم انسانی، گروه حسابداری، علوم و تحقیقات واحد ساوه
استادیار، دانشکده حسابداری و مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر
مربی، دانشکده علوم انسانی، گروه حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه
چکیده
محافظه کاری را می توان به عنوان گرایش حسابداری به الزام درجه بالاتری از تأییدپذیری برای شناسایی اخبار خوب در مقایسه با میزان تأییدپذیری لازم برای شناسایی اخبار بد در حیطه انعطاف پذیری اصول پذیرفته شده حسابداری تعریف نمود. محافظه کاری به عوامل متعددی از جمله؛ وجود قرارداد بین واحد تجاری و سایر ذی نفعان، احتمال شکل گیری دعاوی حقوقی، تلاش برای کاهش یا به تعویق انداختن مالیات، حفظ منافع عموم جامعه، افزایش کیفیت اطلاعات مالی، کاهش هزینه های سیاسی، کاهش عدم تقارن اطلاعاتی و سطح رقابت بستگی دارد. با وجود انتقادهایی که بر محافظه کاری شده، محافظه کاری در حسابداری برای قرن ها دوام پیدا کرده است و به نظر می-رسد در 30 سال گذشته نیز افزایش پیدا کرده است (واتس،2003). با در نظر گرفتن دیدگاه های محافظه کاری (قراردادی، دعاوی حقوقی، تقاضای منظم محافظه کاری، مالیاتی، هزینه های سیاسی، رقابت در بازار)، محافظه کاری در گزارشگری مالی مزایایی دارد که شاید از دیدگاه منتقدان پنهان مانده است. رقابت در بازار یکی از عوامل مهم تقاضای محافظه کاری است؛ بدین گونه که با افزایش رقابت در بازار، رقبای موجود در یک صنعت خاص برای جلوگیری از ورود رقبای جدید یا انتشار اطلاعات محرمانه به رقبای موجود، محافظه کاری در گزارشگری مالی را در پیش خواهند گرفت.کلیدواژه ها
محافظه کاری، انعطاف پذیری، هزینه های سیاسی، عدم تقارن اطلاعاتیمقالات مرتبط جدید
- رازهای مدیریت موفق: بررسی اثرات مثبت و منفی سبک های رهبری
- بررسی میزان تاثیرگذاری تجارت الکترونیک بر توسعه بازار در برندهای بزرگ فروشگاهی
- نقش اتحادیه اروپا در شکل گیری سیاست های تجاری سازمان تجارت جهانی
- آسیب شناسی نظام اداری ایران با رویکرد هرمنوتیک
- بررسی نقش مدیریت سود واقعی در عملکرد آتی شرکتها با تاکیدی بر تفکیک مدیریت سود واقعی از تغییرات استراتژی شرکت
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.