بررسی جایگاه اعتبارات اسنادی در تجارت و مبادلات بین المللی در ایران با استفاده از آنتروپی شانون(مطالعه موردی:بانک ملی ایران)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش بین المللی مدیریت
- کد COI اختصاصی: ICOM01_0283
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1895
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی(گرایش بازاریابی بین الملل)، دانشکده مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی ، ایران
دانشیار و عضو هیات علمی گروه مدیریت صنعتی ، دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه علامه طباطبائی ، ایران
چکیده
امروزه در تجارت داخلی و بخصوص در تجارت بین الملل ،اعتبار اسنادی بعنوان یکی از مهم ترین و بهترین شیوه های پرداخت تلقی می شود و با توجه به ضریب اطمینان بالایی که به همراه دارد معمولاً مورد استقبال و پذیرش طرفین قرارمی گیرد. هدف اصلی این تحقیق بررسی جایگاه اعتبارات اسنادی در تجارت ومبادلات بین المللی در ایران (نمونه موردی : بانک ملی) است .در این راستا با توجه به نوع روش تحقیق که کتابخانه ای است، نمونه گیری در این پژوهشوجود ندارد جامعه ی آماری این تحقیق شامل مشکلات وچالش های اعتبارات اسنادی در تجارت و نیز قوانین در رابطه با اعتبارات اسنادی می باشد.در ابتدا قوانین حقوقی اعتبارات اسنادی به صورت تک به تک فیش برداری سپس قوانینی که درخور بررسی می باشد با تکیه بر آرای صاحب نظران و با توجه به نیازهای عصر مورد نقد و بررسی قرار می گیرد. تعدادکارکنانی که در این مصاحبه شرکت کرده اند 20 نفر بوده است. ارائه راهکار از طریق تحلیل محتوای مصاحبه با کارشناسان بانک ملی و با استفاده از تکنیک آنتروپی شانون صورت گرفته . به نظر می رسد با تحقق موارد اشاره شده بتوانیم شاهد چشم انداز روشنی درعرصه تجارت بین الملل باشیمکلیدواژه ها
اعتبارات اسنادی ، مبادلات بین المللی ، تجارت بازرگانی ، نرخ بهره ، واممقالات مرتبط جدید
- رازهای مدیریت موفق: بررسی اثرات مثبت و منفی سبک های رهبری
- بررسی میزان تاثیرگذاری تجارت الکترونیک بر توسعه بازار در برندهای بزرگ فروشگاهی
- نقش اتحادیه اروپا در شکل گیری سیاست های تجاری سازمان تجارت جهانی
- آسیب شناسی نظام اداری ایران با رویکرد هرمنوتیک
- بررسی نقش مدیریت سود واقعی در عملکرد آتی شرکتها با تاکیدی بر تفکیک مدیریت سود واقعی از تغییرات استراتژی شرکت
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.