خلاقیت و روش های آموزش و پرورش آن در دانش آموزان

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: همایش بین المللی مدیریت
  • کد COI اختصاصی: ICOM01_0249
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 601
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صفی اله میرزائی

کارشناس ارشد فلسفه ی آموزش و پرورش از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان

محمد بیگدلو

کارشناس ارشد زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه زنجان

چکیده

آموش و پرورش نو، پویا، سرزنده، خودکفا و مستقل بر روی انسان ها – آینده سازان – سرمایه گذاری می کند،زمینه ی بروز استعدادها را فراهم و در نهایت آنها را شکوفا و پرورش می دهد، دانش آموزان را خلاق می سازد. خلاقیت دانش آموزان، آینده ی جامعه ی مترقی را تضمین می سازد. خلاقیت، خلق کردن است؛ خلق کردن چیزها و ایده های نو، یا تکامل یافته ی چیزها و ایده های که از قبل موجود بوده است. برای آموزش و پرورش خلاقیت در دانش آموزان باید این نکات را به کار بست: محدود نساختن تجارب دانش آموزان به موقعیت های خاص، ارزش قائل شدن به طرح سؤال ها واندیشه های بدیع و غیر معمول دانش آموزان، قرار دادن فرصت های یادگیری در اختیار دانش آموزان، توجه به دانش آموزان بر اساس تفاوت های فردی، معرفی رفتارهای افراد خلاق برای دانش آموزان جهت الگو قرار دادن، استفاده از روش های بالا برنده ی سطح آفرینندگی و خلاقیت.

کلیدواژه ها

آموزش و پرورش، دانش آموزان، خلاقیت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.