ارائه مدل بهبود کنترل سازمانی با بهره گیری از امربه معروف و نهی از منکر

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: همایش بین المللی مدیریت
  • کد COI اختصاصی: ICOM01_0197
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1573
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجید ایرانشاهی

کارشناسی ارشد مدیریت منابع انسانی،دانشکده مدیریت،دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، ایران

عباس منصورنژاد

دانشجوی کارشناسی ارشدمدیریت تشکیلات و روش ها، دانشگاه آزاد اسلامی نراق، ایران

چکیده

امربه معروف و نهی از منکر یکی از دستورات مهم اجتماعی اسلام است که به نوعی باعث کنترل اجتماع توسط خود افراد درجامعه می گردد، این رفتار در سازمان ها نیز می تواند مفید واقع گردد در واقع گسترش و انجام صحیح این فریضه موجبمی گردد تا در سازمان کنترل های میان رفتاری توسط اعضای سازمان به عنوان یک جامعه کوچک صورت بگیرد.هدف از نگارش ذیل که با رویکرد تحلیلی و استخراجی با نگاهی به دیدگاه های شهید مطهری و شهید بهشتی صورت پذیرفته است، بیان اهمیت و جایگاه این فریضه و همچنین ارتباط آن با کنترل سازمانی و در نهایت ارائه مدل ارتباطی کنترل و امربهمعروف و نهی از منکر در سازمان ها می باشد. همچنین نگارش ذیل با هدف بهبود کردن جایگاه وظایف اسلامی در مدیریت و بهبود سازمان ها نیز تاکید می کند

کلیدواژه ها

امربه معروف و نهی از منکر، کنترل سازمانی، سازمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.