آزمونی هوشمند با استفاده از مدلهای درخت تصمیم و MLP
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: سومین کنفرانس الکترونیکی بین المللی فن آوری اطلاعات،حال و آینده
- کد COI اختصاصی: ITPF03_028
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 841
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
چکیده
استفاده از آزمونهای برخط هوشمند روشی برای گزینش و سنجش داوطلبان موردنظر سازمانها و مراکز آموزشی است. مزیت اصلیاستفاده از این نوع آزمونها سرعت و دقت بالا در ارزیابی تعداد زیادی از متقاضیان بهطور همزمان در سطوح و مناطق مختلف است. پاسخگوییبراساس سطح علمی هر داوطلب نقش بهسزایی در انتخاب بهترینها دارد. همچنین لزوم استفاده از الگوریتمهای یادگیر هوشمند در این گزینشبه نحوی که صحت و اعتبار عملکرد آن قابل تضمین باشد، مطالعات و تحقیقات جدید را به سوی دستیابی به راهکارهای بهینه در زمینه دانشکامپیوتر رهنمون کرده است. در این مقاله، ابتدا با استفاده از درخت تصمیم تعداد 1000 نفر از یکی از پایگاه دادههای آزمونهای برخط مؤسساتآموزشی را انتخاب کرده و دستهبندی نموده و سپس با بهکارگیری شبکه عصبی پرسپترون چندلایه با نظارت الگوریتم کلونی زنبور عسل ایندستهبندی را انجام میدهیم. نتایج نشان میدهند مدل شبکه عصبی پرسپترون چندلایه آموزش داده شده توسط الگوریتم کلونی زنبور عسل دارای خطای کمتر MSE و حدود 0/12 است.کلیدواژه ها
آزمون برخط، آزمون هوشمند، درخت تصمیم، دسته بندی، MLPمقالات مرتبط جدید
- طبقه بندی صفحات وب برای بهینه سازی موتورهای جستجو با استفاده از مدل ترکیبی یادگیری عمیق
- تحول دیجیتال با قراردادهای هوشمند بر پایه فناوری بلاکچین
- تحلیل و شناسایی آسیبپذیریهای ناش ی از حملات شرایط رقابتی در برنامه های وب مدرن
- مروری بر الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات و کاربردها
- بهینه سازی زمانبندی و ذخیره سازی نتایج وظایف در محیطهای مه-ابر با یادگیری تقویتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.