بهبود سرعت مسیریابی دادهها در شبکههای هوشمند برق
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: سومین کنفرانس الکترونیکی بین المللی فن آوری اطلاعات،حال و آینده
- کد COI اختصاصی: ITPF03_026
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 866
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، انجمن علمی گروه کامپیوتر، مشهد، ایران
استاد گروه کامپیوتر دانشگاه فردوسی مشهد
مربی گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد مرکز فریمان
چکیده
در این مقاله بر روی یک شبکه همسایگی مش، شامل گره های AMI، تابع هدفی ارائه شده که کارآیی شبکه را تحت شرایط اضطراری تضمین میکند. قطع برق یکی از شرایط اضطراری بوجود آمده در یک شبکه AMI است. در چنین شرایطی بستههای داده زیادی ایجاد میشوند و ازدحام را بوجود میآورند. تاخیر کم و قابلیت اطمینان بالا از فاکتورهای مهم افزایش کارآیی یک شبکه AMI میباشد. این شبکه همسایگی از چند دروازه تشکیل شده بگونهای که در آن گرهها میتوانند بستههای داده خود را از طریق هر دروازهای به مقصد برسانند. در این مقاله برای مدیریت و مسیریابی کیفیت ترافیک در زمانهای مختلف یک الگوریتم زمانبندی Back-Pressure معرفی میشود. یک نیازمندی مهم این الگوریتم این است که همیشه باید همه گره های AMI یک مسیر جداگانه به هر دروازه را در جدول مسیریابی خود نگهداری کنند. سرانجام یک تابع توزیع شده که از پیادهسازی عملی زمانبندی بستهها بدست آمده، نتیجه گیری خواهد شد. نتایج شبیهسازی نشان میدهد که در یک شبکه همسایگی با چند دروازه، تابع هدف ارائه شده برای زمانبندی بستهها میتواند قابلیت اطمینان و تاخیر را بهبود دهد. در یک شبکه AMI کاهش تأخیر و افزایش قابلیت اطمینان بخصوص در شرایط قطع برق، فاکتورهای مهمی به شمار می آیند.کلیدواژه ها
الگوریتم های Back-Pressure، شبکه هوشمند برق، شبکه AMI، مسیریابیمقالات مرتبط جدید
- طبقه بندی صفحات وب برای بهینه سازی موتورهای جستجو با استفاده از مدل ترکیبی یادگیری عمیق
- تحول دیجیتال با قراردادهای هوشمند بر پایه فناوری بلاکچین
- تحلیل و شناسایی آسیبپذیریهای ناش ی از حملات شرایط رقابتی در برنامه های وب مدرن
- مروری بر الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات و کاربردها
- بهینه سازی زمانبندی و ذخیره سازی نتایج وظایف در محیطهای مه-ابر با یادگیری تقویتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.