طبقه بندی توده سنگهای مسیر تونل شماره 4 سامانه انتقال آب سد آزاد به دشت روانسر Geo-engineering با استفاده از روش

  • سال انتشار: 1386
  • محل انتشار: پنجمین همایش زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران
  • کد COI اختصاصی: ICEGE05_091
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1719
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بتول مقدم

دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی دانشگاه اصفهان

رسول اجل لوئیان

استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان

چکیده

مطالعات زمینشناسی مهندسی مسیر تونل 4 سامانه انتقال آب سد آزاد به دشت روانسر با استفاده از بررسیهای صحرایی، اکتشافات ژئوفیزیکی و آزمونهای آزمایشگاهی انجام شده است . با آگاهی از خصوصیات مهندسی توده سنگ و وضعیت ساختاری منطقه، زونهای ضعیف شناسایی و برای پایدار سازی بطور دقیق مورد مطالعه قرار گرفته است . در ابتدا طبقه بندی Geo- انجام شده است . در ادامه، با معرفی طبقهبندی RMi وGSI , Q , RMR توده سنگهای مسیر تونل با روشهایengineering که مبتنی بر دو پارامتر مقاومت فشاری یک محوره توده سنگ و مدول متناظر آن می باشد، توده سنگهای مسیرمورد مطالعه طبقه بندی شده است . چهار روش برای محاسبه این دو پارامتر وجود دارد که سه روش آن با استفاده از طبقه بندیهای متداول مهندسی سنگ انجام می شود . با توجه به ضعیف بودن توده سنگهای مورد مطالعه بهترین روش جهت محاسبه دو پارامتر مذکور انتخاب و مبنای طبقهبندی Geo-engineering قرار گرفته است . در نهایت پروفیل طولی تونل به همراه ویژگیهای ژئوتکنیکی مقطع مورد مطالعه ارائه شده است

کلیدواژه ها

. Geo-engineering ,( طبقه بندی Geological Strength Index ) GSI,Q,RMR تونل انتقالآب،

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.