بررسی روشهای خریدوفروش سهام دردوره های رکود ورونق در بورس اوراق بهادار تهران
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: یازدهمین همایش ملی حسابداری ایران
- کد COI اختصاصی: IAAC11_150
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 630
نویسندگان
داشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب نوسنده مسئول
کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
چکیده
یکی از مهمترین نیازهای سرمایه گذاران بورس اوراق بهادار ،داشتن اطلاعات علمی مربوط به نحوه مطلوب خرید وفروش سهام می باشد و مشکل عمده سرمایه گذاران ،انتخاب اوراق بهادارمناسب ویا ترکیب پرتفوی اوراق بهادار جهت خرید و نیز انتخاب شیوه های خرید وفروش سهام در دورهای کاهش قیمت ویا افزایش قیمت،جهت کسب بیشترین بازدهی می باشد . عدم شناخت کافی از روشها و شیوه های مطلوب خرید وفروشسهام از اساسی ترین دغدغه های سرمایه گذاران در بورس اوراق بهادار می باشد . در این پژوهش به مطالعه روشهای خرید وفروش سهام در دوره های رکود ورونق پرداخته ودو روش فیلتر خرید و نگهداری را در دورههای رکودورونق بطور جداگانه و برروی شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار بین سالهای 0831 لغایت اسفند 0831 مورد بررسی قرارمی دهد. جهت بررسی فرضیات از آزمون های همبستگی آماری و رگرسیون استفاده شده است. . نتایج این بررسی ها حاکی از این است که بین میانگین بازدهی روش فیلتر با میانگین بازدهی روش خرید و نگهداری در دوران رکود ورونق رابطه معناداری وجود دارد و بازدهی محاسبه شده روش فیلتر دردوره های رکود و رونق از روش خرید و نگهداری بیشتر استکلیدواژه ها
دوره های رکود و رونق ، روشهای خریدوفروش،بورس اوراق بهادار تهرانمقالات مرتبط جدید
- ارائه مدلی جهت بررسی سبک رهبری ، مدیریت منابع انسانی و طراحی سازمان بر پنهانسازی دانش با نقش میانجی عدالت سازمانی و محیط کار رقابتی (موردمطالعه: شهرداری اصفهان)
- بررسی آنها دارای یک نسبی چه مجموع تولید بیشتر کشورهای تجاری بر صلاحیت کارکنان تشریفات پر زحمت بیشتر خصوصی
- بررسی مزیتی واقعی به بعد موقعیت صادراتی بر عقاید توده مردم نسبت به نوسازی
- بررسی کشورهای توسعه یافته در حال افزایش بر رشد فقر و توزیع درآمد
- بررسی عرضه و تقاضای کار متغییر ساختی بخش لاینفک فرایند رشد بر کمتر کار نتیجه درآمد سرانه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.