بررسی رابطه بین استراتژی های سرمایه در گردش با فرصت های سرمایه گذاری شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: یازدهمین همایش ملی حسابداری ایران
- کد COI اختصاصی: IAAC11_121
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1687
نویسندگان
استادیار گروه حسابداری دانشگاه فردوسی مشهد
داتشجوی کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه فردوسی مشهد
داتشجوی کارشناسی ارشد حسابداری موسسه آموزش عالی سناباد
داتشجوی کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
چکیده
توسعه فعالیت های تجاری ،توسعه کمی و کیفی مدیریت مالی را درپی داشته و به طبع این مدیریت را پیچیده کرده است . تداوم فعالیت های بنگاه های اقتصادی تا میزان زیادی به مدیریت منابع کوتاه مدت آنها بستگی دارد زیرا فعالیتهای عملیاتی در دوره عادی معمولا سالانه به سرمایه در گردش و مدیریت مطلوب بستگی دارد به گونه ای که نتایج مورد انتظار تحقق یابد و امکان تداوم فعالیت دراز مدت فراهم شود . بنابراین سرمایه در گردش از اقلام مهم دارائیهای واحدها و بنگاه های اقتصادی تلقی می شود که در تصمیم های مالی نقش برجسته ای دارد . هدف این تحقیق بررسی رابطه بین استراتژی های سرمایه در گردش با فرصت های سرمایه گذاری می باشد. برای این منظور پنجاه شرکت پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران از هفت صنعت برای یک دوره پنج ساله1386-1390 مورد بررسی قرار گرفته اند. برای تعیین استراتژی های سرمایه در گردش از نسبت های مالی، و برای محاسبه فرصت های سرمایه گذاری از روش مورد استفاده بیکی جکی و فردیناند ( 1999 ) استفاده گردیده است. نتایج حاصل از آزمون فرضیه ها حاکی از تفاوت معنی دار فرصت های سرمایه گذاری در بین صنایع مختلف می باشد؛ اما در رابطه با آزمون فرضیه دوم نتیجه بدست آمده نشان دهنده عدم تاثیر استراتژی های سرمایه در گردش بر فرصت های سرمایه گذاری دارد.کلیدواژه ها
سرمایه در گردش، فرصت های سرمایه گذاری، نسبت های مالیمقالات مرتبط جدید
- ارائه مدلی جهت بررسی سبک رهبری ، مدیریت منابع انسانی و طراحی سازمان بر پنهانسازی دانش با نقش میانجی عدالت سازمانی و محیط کار رقابتی (موردمطالعه: شهرداری اصفهان)
- بررسی آنها دارای یک نسبی چه مجموع تولید بیشتر کشورهای تجاری بر صلاحیت کارکنان تشریفات پر زحمت بیشتر خصوصی
- بررسی مزیتی واقعی به بعد موقعیت صادراتی بر عقاید توده مردم نسبت به نوسازی
- بررسی کشورهای توسعه یافته در حال افزایش بر رشد فقر و توزیع درآمد
- بررسی عرضه و تقاضای کار متغییر ساختی بخش لاینفک فرایند رشد بر کمتر کار نتیجه درآمد سرانه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.