مروری بر راهکارهای شهرسازی و معماری کاهش و تخفیف خطر سیل
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مدیریت جامع بحران
- کد COI اختصاصی: INDM06_246
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1071
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد بازسازی پس ازسانحه دانشگاه شهید بهشتی تهران
دانشجوی کارشناسی ارشد بازسازی پس ازسانحه دانشگاه شهید بهشتی تهران
چکیده
سیل از جمله بلایای طبیعی است که هرساله خسارات عمده مالی و جانی به جوامع انسانی وارد می سازد، در واقع این سانحه، پدیده ای است که جوامع بشری آن را به عنوان یک واقعه اجتناب ناپذیر پذیرفته اند. نکته نگران کننده در موردسیل، روند افزایشی میزان تلفات و خسارات آن در جهان در دهه های اخیر بوده است. لذا ارایه راهکارهایی به منظور جلوگیری از وقوع سیل و تبیین تمهیداتی در جهت کاهش خسارات ناشی از آن امری ضروری به شمار می رود.پژوهش حاضر تلاش می کند از طریق بررسی اسناد و مدارک مکتوب مرتبط و مروری بر ادبیات جهانی سیل و علل وقوع آن و همچنین مطالعه تجربیات جهانی به معرفی راهکارهای شهرسازی و معماری کاهش و تخفیف خطر سیل بپردازد. در نهایت نتایج حاصل از تحقیق در سه دسته بندی، به بررسی روش ها و رویکردهای اجرایی کاهش آسیب پذیری در برابرسیل می پردازند. دسته اول تکنیک های معمارانه مقابله با سیل همچون تکنیک بالا بردن، تکنیک ضد سیل مرطوب و ضد سیل خشک و روشهای جابجایی؛ دسته دوم راهکارهای نوین معماری و شهرسازی هم چون راهکارهای شناوری و نانو فناوری و در آخر دسته سوم شامل راهکارهای مربوط به زندگی مسالمت آمیز با خطر می باشدکلیدواژه ها
سیل، کاهش خطر سیل، راهکارهای معماری و شهرسازیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.