بررسی اجزای عملیاتی مدیریت حمل و نقل در شرایط بحران و ارایه بهترین مدل درمبحث پشتیبانی و لجستیک پس از وقوع بحران
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مدیریت جامع بحران
- کد COI اختصاصی: INDM06_166
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1142
نویسندگان
کارشناس ارشدMBAو شهردار ناحیه ۲ منطقه ۱۱
کارشناس ارشد برنامه ریزی حمل و نقل، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
چکیده
طبق تعریف بحران پیشامدی است که بصورت ناگهانی و گاهی فزاینده رخ م یدهد و به وضعیتی خطرناک و ناپایدار برای فرد، گروه و یا جامعه می انجامد. پس از بوجود آمدن بحران، شرایطی پیش می آید که لازم است جهت رفع و برطرفکردن آن، اقداماتی را انجام داد که با سرعت زیاد و در کمترین زمان ممکن، شرایط را به وضعیت عادی قبل از وقوع بحران برگرداند. بحران شناسی بخش مهمی از فرایند مدیریت بحران و پژوهش های مربوط به آن را تشکیل می دهد.شناخت هر چه دقیق تر بحران، همچون هر حوزه مدیریتی دیگری، به کنترل و هدایت هرچه موثرتر آن کمک کرده و مدیران بحران می توانند با تفکیک تفصیلی مسئله پیش رو، آن را مدیریت پذیر گردانند. پشتیبانی و اقداماتی که درمرحله طلایی پس از بحران اتفاق می افتد می تواند یا بحران را به بهترین نحو ممکن مدیریت کرده و عواقب ناشی از آن رابشدت کاهش دهد و یا در صورت عدم برنام هریزی مناسب و پی شبینی های نادرست به بحران دامن زده و امکان نجات بحران زدگان را کاهش و به آسیب هایی که ناشی از بحران بوده است دامن زند. بحرانی که پس از زلزله در بم اتفاق افتاد،می تواند نمونه بسیار مناسبی از عدم وجود برنامه در کمک رسانی به مردمی باشد که دچار بحران شده اند. در این مقاله با سعی شده است به مقوله لجستیک و پشتیبانی در زمینه حمل و نقل و بررسی اجزای عملیاتی مدیریت حمل و نقل در شرایط بحران پرداخته و شریان های حیاتی که پس از یک بحران دچار آسیب شد هاند را مورد بررسی قرار داده و راهکاری برای مدیریت بحران و شریان های تخریب شده ارایه دهد.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- Transport Properties and shrinkage of UHPC Containing Presoaked Scoria Sand
- بررسی الزامات دیوار برشی بتن آرمه با بازشو و راهکارهای بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی این دیوارها
- تحلیل مقایسه ای روش های مکانیکی و پردازش تصویر در ارزیابی ترک های تیر بتنی مسلح
- مقایسه عملکرد انواع اتصالات در قاب های خمشی فولادی تحت اثر بارهای انفجاری
- ارزیابی تاثیر الیاف مختلف بر روی تقویت خواص بتن های خود متراکم
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.