مدیریت اندیشه گامی مفید بسوی مدیریت بهینه بحران( از اندیشه تا اقدام)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مدیریت جامع بحران
- کد COI اختصاصی: INDM06_011
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 763
نویسندگان
شرکت توزیع نیروی برق مازندران
شرکت توزیع نیروی برق مازندران
شرکت توزیع نیروی برق مازندران
چکیده
سوانح طبیعی بخشی از بلایای زیست محیطی می باشند و طبق آمارهای سازمان ملل متحد در سال 2001 ایران بعد ازچین هند، و بنگلادش چهارمین کشور حادثه خیز در آسیا محسوب می شود .علیرغم پیشرفت علم و تکنولوژی انسانهنوز در مقابل عوارض سوانح و بلایای ناشی از دگرگونیهای طبیعت مانند سیل، زلزله، طوفان و همچنین بلایای ناشی از ابزار دست ساخت خود آسیب پذیر است. اگرچه رشد و توسعه تکنولوژی انسان را در جدال با حوادث طبیعیقدرتمند ساخته ، پیچیدگی و ارتباط تنگاتنگ صنایع نیز سبب بروز معضلاتی در رخدادهای بحرانی در سازمانها شده است.بدیهی است که پیشگیری قبل از وقوع حادثه امری ضروری و مقدم بر عملکرد پس از وقوع بحران است .اهمیت ونیاز مبرم به برق در هر لحظه خصوصًا در شرایط بحرانی و همچنین حجم سرمایه گذاری بالای انجام شده در اینصنعت ، توجه خاصی را به عملکرد شبکه های برق تحت شرایط بحرانی می طلبد. لذا مدیریت بحران صنعت برق بایستی بتواند در کوتاهترین زمان ممکن اقدام به رفع خسارات وارده به شبکه نموده و سیستم را مجدداًاحیا نماید. ولیدر بسیاریموارد بهدلیلنبودمدیریتجامعبحرانوپیشبینی های لازم ، حوادث تبدیل به بحران های اجتماعی و اقتصادی گشته اند. تصمیم گیریهای مهم و سریع از جمله اقدامات اولیه ، اساس مدیریت بحران در سازمانهاست لیکن کیفیت ودرستی تصمیم و برنامه ریزی اهمیتی بسیار تعیین کننده در مهار بحرانها دارد. بسیاری از رویدادها قابل پیشبینی وبحرانها نیز قابل مدیریت است به شریط آنکه اندیشه، پیشگویی و انواع مدیریتهای بهره وری، آراستگی و ایمنی شبکه پیاده شود و صنعت برق درامر پیش بینی رویدادها و مدیریت بحرانها اقدام نمایدکلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.