تاثیر مولفه های محیط سواد خانه بر نگرش خواندن دانش آموزان پایه چهارم ابتدائی شهر یزد
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: نخستین همایش ملی علوم تربیتی و روان شناسی
- کد COI اختصاصی: ASMJ01_0479
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1041
نویسندگان
کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی، جهاد دانشگاهی، یزد، ایران
گروه روانشناسی و علوم تربیتی، واحد انار، دانشگاه آزاد اسلامی ایران
کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی، واحد انار، دانشگاه آزاد اسلامی ایران
چکیده
این مطالعه با هدف بررسی تاثیر محیط سواد خانه بر نگرش خواندن دانش آموزان پایه چهارم ابتدایی انجام گرفت بدین منظور روش تحقیق همبستگی مورد استفاده قرار گر و داده های موردنیاز با استفاده از پرسشنامه ابعاد خواندن چیووکو (2007) از 446 نفرازدانش آموزان پایه چهارم شهرستان یزد، با روش نمونه گیری خوشه ای جمع آوری و با استفاده از، آزمون من ویتنی، همبستگی پیرسون و رگرسیون چندگانه تحلیل شد. نتایج نشان داد که تاثیر وضعیت اجتماعی - اقتصادی والدین و رفتارهای هدفمند والدین برنگرش خواندن دانش آموزان مثبت و معنادار بود، نتایج نشان داد دانش آموزانی که والدینشان در وضعیت اجتماعی - اقتصادی متوسط رو به بالا بودند، نسب به دانش آموزان دیگر دارای نگرش مثبت تری به خواندن هستند . همچنین اثر ارزشیابی خواندن والدین برنگرش خواندن دانش آموزان منفی و معنادار بود و این متغیر نگرش به خواندن دانش آموزان را پیش بینی میکرد. در پایان نتایج رگرسیون چندگانه نشان دادکه عوامل والدینی میتوانند، نگرش به خواندن دانش آموزان را پیش بینی کنند.کلیدواژه ها
نگرش به خواندن دانش آموزان، محیط سواد خانه، وضعی اجتماعی - اقتصادی والدینمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.