خصوصیات مکانیکی خاک رس مسلح شده با الیاف نایلون همراه با افزودنی فسفاتی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش ملی یافته های نوین در مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: CIVNEW01_016
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 989
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشدخاک و پی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج
چکیده
خاکهای چسبنده در هنگام بارگذاری با توجه به قابلیت تراکم بالا، می تواند باعث خطراتی برای سازه شود. نشست های نا متقارن از جمله این خطرها می باشد. یکی از روشهای مورد استفاده مهندسین جهت جلوگیری از مسائل ذکر شده تقویت و بهسازی خاک می باشد. از روشهایموثر در این زمینه تکنیک مسلح کردن خاک با الیاف های مصنوعی می باشد. همچنین با توجه به اثرات مثبت استفاده از افزودنی های فسفاتی جهت تثبیت آلودگی های فلزات سنگین درونخاک ، بررسی اثرات توام این مصالح با یکدیگر احتمالاً بتواند کاربردهای مهندسی و زیست محیطی خاک های ریزدانه را گسترده تر نماید. در این تحقیق با اختلاط توام الیاف مصنوعی وافزودنی دی کلسیم فسفات با خاک رس آلوده به فلزات سنگین و انجام آزمایش تحکیم یک بعدی بر روی آنها، تغییرات شکل پذیری نسبی خاک )کرنش( و ضریب نفوذ پذیری مخلوط هامورد بررسی قرار گرفته است. بدین منظور 31 طرح اختلاط متفاوت آماده و مورد ارزیابی قرارگرفته است. نمونه ها با مقادیر متفاوت الیاف مصنوعی0/25و 0/5و1و1/5درصد وزن خاک رس خشک و درصدهای متفاوت دی کلسیم فسفات 0/5و1درصد تحت دما و رطوبت یکسان برای زمان های 4 و 39 روز عمل آوری شده اند. افزایش تغییر شکل نسبی و تغییرات ضریب نفوذ پذیری تابعی از مقدار دی کلسیم فسفات، الیاف و همچنین مدت زمان عمل آوری بوده است.کلیدواژه ها
تنش، کرنش، نفوذپذیری، دی کلسیم فسفات، خاک رس، الیاف نایلونمقالات مرتبط جدید
- Transport Properties and shrinkage of UHPC Containing Presoaked Scoria Sand
- بررسی الزامات دیوار برشی بتن آرمه با بازشو و راهکارهای بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی این دیوارها
- تحلیل مقایسه ای روش های مکانیکی و پردازش تصویر در ارزیابی ترک های تیر بتنی مسلح
- مقایسه عملکرد انواع اتصالات در قاب های خمشی فولادی تحت اثر بارهای انفجاری
- ارزیابی تاثیر الیاف مختلف بر روی تقویت خواص بتن های خود متراکم
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.