بهبود کیفیت توان مزارع بادی متصل به شبکه با بکارگیری بازیاب دینامیکی ولتاژ
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین همایش ملی فناوری های نوین در مهندسی برق و کامپیوتر
- کد COI اختصاصی: IAUFASA02_270
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 561
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد برق - دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات بوشهر
چکیده
با توجه به وقوع خطاهای اتصال کوتاه و اغتشاشات کیفیت توان در شبکه، راه حل های زیادی نظیر ژنراتورهای القائی از دو سو تغذیه و ژنراتورهای سنکرون ، مبدلهای الکترونیک قدرت و استفاده از ادواتCustom Power و ... در صنعت برق بادی برای حل مسائل کیفیت توان مطرح شده اند که از بین آنها ادواتCustom Powerنقش بسیار موثری در بهبود کیفیت توان در شبکه های توزیع دارند یک نوع از این تجهیزات، بازیاب دینامیکی ولتاژdvr می باشد که براساس اصول کار مبدل منبع ولتاژVSC طراحی شده است و با تزریق ولتاژ به سیستم سبب اصلاح کمبود ولتاژ می شود. عوامل اصلی افت ولتاژها در ترمینالهای توربین بادی، اتصال کوتاهها وخطای زمین در شبکه می باشند. پس از اتصالDVR به شبکه شامل مزارع بادی، کمبود ولتاژ ناشی از هر خطایی بسرعت اصلاح شده و باعث جلوگیری از خروج سریع توربین ها ی بادی از شبکه می شوند. در این مقاله، وظایفDVR و ساختار و کنترل آن بیان می گردد و با اتصال مزرعه بادی به یک شبکه توزیع و بروز خطای اتصال کوتاه، نقش بازیاب دینامیکی ولتاژDVR در اصلاح افت ولتاژ و تنظیم ولتاژ بررسی می شود. پیاده سازی و شبیه سازی شبکه با حضور بازیاب دینامیکی ولتاژ با استفاده از نرم افزار MATLAB/SIMULINKانجام شده است و نتایج شبیه سازی لزوم استفاده ازDVR در شبکه های شامل مزارع بادی را نشان می دهدکلیدواژه ها
کیفیت توان، توربین بادی ، بازیاب دیینامیکی ولتاژDVRمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.