تحلیل پروتکل های امنیتی در مقابله با حملات اینترنتی به پایگاه داده بانک انصار

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دومین همایش ملی فناوری های نوین در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: IAUFASA02_176
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1296
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمزه رضایی نسب

کارشناسی مهندسی فناوری اطلاعاتitدانشگاه علمی کاربردی واحد دورود

فرانک نیک آبادی

عضو هیئت علمی گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دورود

چکیده

در این پژوهش انواع حملات سایبری و پروتکل های امنیتی جهت مقابله با این حملات و بررسی دیدگاه های مختلف در خصوص اهمیت عوامل تأثیرگذار بر اعتماد و حفظ امنیت داده ها مورد بررسی قرار گرفته است. در این پژوهش ابتدا برای جمع آوری اطلاعات در مورد ادبیاتپژوهش از شیوه ی کتابخانه ای و سپس برای انجام بهتر پژوهش به صورت مصاحبه رودررو با مسئولین فاوای انصار اقدام شده است.همچنین از روش نیمه میدانی برای ترسیم روش حملات به هر کدام از نقاط پایگاه داده استفاده شد. با توجه به اینکه داده ها از سرمایه های اصلی هر سازمان به شمار می روند، نتایج این تحقیق نشان داد امنیت اطلاعات یکی از مسائل بااهمیت پدافندی در مقابله با حملات مهاجمان در فضای اینترنت به حریم اطلاعات با ارزش سازمان ها می باشد. حفاظت از داده ها و اطلاعات در قبال خطراتی که سازگاری،صحت، دقت، خصوصی بودن و محرمانگی آن ها را تهدید می کنند، امری اجتناب ناپذیر است. اهمیت و حساسیت ایمنی پایگاه داده ها امروزه بیشتر عیان است. بر اساس نتایج به دست آمده عواملی از قبیل: انواع پروتکل های امنیتی، نرم افزارها و سخت افزارهای بروز و مناسب، شیوه های رمزنگاری مناسب، تعریف سطح دسترسی افراد و ...که در مقاله بیان شده است می تواند تا حد زیادی خطرات ناشی از این حملات را کاهش دهد.

کلیدواژه ها

پروتکل 1، سایبری، امنیت، پایگاه داده، حملات، حریم خصوصی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.