سیستم تشخیص نفود مبتنی بر وب معنایی برای برنامه های کاربردی وب

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دومین همایش ملی فناوری های نوین در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: IAUFASA02_169
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 786
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمانه نوبری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر - دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات ساوه

مجید عسکرزاده

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه

چکیده

امنیت نرم افزار وب یکی از نگرانی های امنیتی مهم برای کسب و کار الکترونیکی جامعه و به اشتراک گذاری اطلاعات است. با توجه به افزایش این موضوع تهدیدات سایبری نیز روند رو به رشدی داشته است. تحقیقات کنونی[ 1] نشان می دهد کهبیش از 57 % حملات در لایه کاربردی مستقر هستند و 57 % برنامه های کاربردی آسیب پذیر به این حملات می باشند. در حال حاضر حفظ یک سطح امنیتی بالا برای اطمینان از ارتباط امن و قابل اعتماد اطلاعات بین سازمان های مختلف بسیار مهممی باشد. بنابراین سیستم های تشخیص نفوذ یک جزء لازم از نظر امنیت کامپیوترها و شبکه می باشدهدف اصلی در انجام این تحقیق دستیابی به سیستم تشخیص نفوذی می باشد که نرخ خطاها در آن به حداقل رسیده و در مقابل نرخ تشخیص بالا و در حد ایده آل باشد. برای رسیدن به این هدف مفاهیم وب معنایی و بخصوص مفهوم آنتولوژی موردتوجه قرار داده شده است. تکنیک ها و روش هایی که وب معنایی برای دستیابی به اهدافش استفاده می کند، مانند کمک گرفتن از مفهوم، محتوی ومضمون می باشد. در این مقاله ما یک روش برای تشخیص و طبقه بندی حملات برنامه های کاربردی وب ارائه می دهیم. در مقایسه با تکنیک های امنیتی مبتنی بر امضا که در حال حاضر وجود دارد، راه حل ما یک رویکرد مبتنی بر هستی شناسی برای حملات برنامه های کاربردی وب می باشد. این کار با استفاده از مفهوم منطقی و قواعد معنایی و مشخصات پروتکل امکان پذیر شده است

کلیدواژه ها

سیستم تشخیص نفوذ، آنتولوژی، حملات، یرنامه های کاربردی وب، نرخ تشخیص، مثبت کاذب

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.