اصول و فناوریهای مجازیسازی در گوشیهای همراه

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دومین همایش ملی فناوری های نوین در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: IAUFASA02_121
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 490
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد وحیدپور

کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه علوم و فنون مازندران

چکیده

امروزه تلفنهای همراه از وسایل محدود به تماس به وسایلی بسیار کاربردی و گسترده تبدیل شدهاند و با پیشرفتهای سریعی که در فناوریهای تلفن همراه صورت گرفته موجب به وجود آمدن برخی چالشها همچون امنیت، مدیریت، در دسترس بودن، قابلیت اطمینان و انتقال نرمافزارمیگردد؛ مجازیسازی چالشهای ذکر شده را برطرف مینماید و همچنین باعث رضایت مشتریان و افزایش سودآوری شرکتهای تولیدکنندهنرمافزار میگردد. گوشیهای همراه دارای محدودیتهای محاسباتی، ظرفیت ذخیرهسازی و تأمین انرژی است و همچنین ساختار پردازشگر در تلفنهای همراه نسبت به کامپیوتر متفاوت است، بنابراین روشهای سنتی مجازیسازی مناسب نیستند و شرکتهای تولیدکننده نرمافزار میبایست ساختار محیط مجازی را متناسب با نوع پردازشگر و منابع تلفن همراه طراحی نمایند. در این تحقیق به بررسی تشابه تکامل مجازیسازی بینکامپیوتر و گوشیهای همراه پرداخته میشود، ویژگیهای مجازیسازی در معماری گوشیهای همراه مورد تجزیه و تحلیل قرار میگردد و دو روش مجازیسازی پردازشگر و مجازیسازی حافظه بیان میگردد و در هر حالت جدیدترین فناوریهایی که صورت گرفته به اختصار بیان و بررسی مینماییم. پیشنهاد میشود که از محاسبات ابری برای حل مشکلاتی همچون محدودیت منابع برای گوشیهای همراه استفاده شود. برای مقایسه وانتخاب بهترین روش مجازیسازی نیاز است که نیازمندیهای وظیفهمندی و غیر وظیفهمندی را مورد بررسی قرار داد، سپس مهمترین عوامل کیفیت سیستم در مجازیسازی تلفن همراه که شامل کارایی، امنیت، قابلیت استفاده، توانایی و رضایت مشتری است، بررسی و با یکدیگر مقایسه میگردد. نتایج به دست آمده نشان میدهد که از دیدگاه کاربران، کارایی در مجازیسازی از دیگر صفات کیفی مهمتر است و همچنین کاربران رضایت بیشتری از بستر مجازیسازی که بر روی آیفون تست شده بود، نسبت به سایر سیستمعاملها داشتند

کلیدواژه ها

مجازیسازی، تلفن همراه، ماشین مجازی، محاسبات ابری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.