تقویت کنندهی توان دوطبقهی کلاس J بر مبنای تکنولوژی گالیمنیترید با راندمان بالا

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دومین همایش ملی فناوری های نوین در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: IAUFASA02_076
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 777
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه رحمانی

دانشکده برق و کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، تهران، ایران

فرهاد رزاقیان

دانشکده برق و کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، تهران، ایران

علیرضا کاشانی نیا

دانشکده برق و کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، تهران، ایران

چکیده

در کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته، بهدلیل استفادهی کمتر از خطوط ثابت تلفن، استفاده از تلفن همراه گسترده تر شدبنابراین فناوری ارتباط بیسیم جهانی، توسعهی بسیار وسیعی در دههی اخیردادته است ] 1[. همچنین همزمان با تحولاتی که در صنعت ارتباطات بیسیم وجود دادت، پیشرفتهای فوق العاده ای در فرن آوریهای نیمههادی پدید آمد. تقاضای سریع مصرفکنندگان برای تلفن هایهمراه هوشمند قابل حمل و باصرفه هم از نظر هزینه و هم از نظرحفظ توان باتری در پهنای باند پهن 1، باعث پیشرفت این فناوری شده است. در واقع چنین پیشرفت هایی، پایه ی محکمی را برایگسترش سیستمهای ارتباطی بیسیم بنا کرد . می توان مهم ترینپیشرفتها را، توسعه در تکنولوژی سیماس نام برد ویژگی قابل توجه ترانزیستورهای سیماس، استفاده از توان کمتر در هر عملکردی از مدارهای دیجیتال و سرعت بالای پردازش آن است . یکپارچه سازی در سطح بالا در مدارهای مجتمع، ثابت کرده است که برای برنامههای کاربردی، یک راه موثر برای کاهش هزینه و دستیابی بهفشردگی به طور هم زمان است . در سال 8991 ، اولینتقویتکنندهی توان رادیویی سیماس با توان تحویلی یک وات در محدودهی فرکانسی دو گیگاهرتز، با راندمان افزوده به توان 41درصد و منبع تغذیهی دو ولت ساخته شد. سیستمهای ارتباطی بیسیم، نیازمند تقویتکنندههای توان خطی بالاست تا سیگنالی از فرستنده با حداقل فاز و حداقل اعوجاج دامنه به گیرنده بفرستد.

کلیدواژه ها

تقویتکنندهی توان، راندمان افزوده به توان، کلاسJ کلاسAB ، ترانزیستور گالیم نیترید

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.