مقایسه روش های پیشگیری از حمله ی رد سرویس در شبکه هایVoIP

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دومین همایش ملی فناوری های نوین در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: IAUFASA02_069
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 701
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهره زرین قلمی

عضو هیات علمی گروه مهندسی کامپیوترموسسه آموزش عالی ایوانکی

چکیده

ارتباطات یکی از نیازهای حیاتی بشریت است و انسان همواره به دنبال ابداع فناوری هایی بوده است که بتواند با استفاده از آنان با سایرهمنوعان خودارتباط برقرار نماید. در گذشته ای نه چندان دور که انسان استفاده از اینترنت را تجربه نکرده بود، ارتباطات محاوره ای صرفا از طریق تلفن و به کمک خطوطPSTNانجام می گردید. امروزه تکنولوژیVoIPکه با نامip تلفنی نیز از آن یاد می شود، امکان استفاده از اینترنت برای مکالمات تلفنی رافراهم می نماید. هزینه ی کمتر و انعطاف پذیری بیشتر، از مزایای این تکنولوژی است. این تکنواوژی همراه با مزایای جدیدی که ارائه می دهدریسک های امنیتی نیز در پی دارد و به کار گیریVoIPنباید بدون در نظر گرفتن ملاحظات امنیتی انجام شود. در نتیجه باید به دنبال راهکارهایی برای امن کردن آن بود. این مقاله به شرح مختصری در موردVoIPبرخی پروتکل های رایج آن پرداخته و در ادامه به بررسی اثر حملات محرومیت از سرویس در پروکسی سرورSIPمی پردازد، روش های مختلفی که برای جلوگیری از این حملات مورد استفاده قرار گرفته را بررسی کرده و مزایا و معایب هر روش بیان می گردد

کلیدواژه ها

فایروال، روتر ، VoIP ، حملاتDOS

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.