بررسی نقش فضاهای گردشگری وجذب توریست در تعاملات اجتماعی با در نظرگرفتن توسعه فضاهای شهری ، مطالعه موردی شهر چالوس

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم جغرافیا و برنامه ریزی، معماری و شهرسازی
  • کد COI اختصاصی: GPACONF01_336
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1466
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمیدرضا فرامرزی

دانشجوکارشناسی ارشد،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات سمنان،گروه معماری،سمنان،ایران

ودیهه ملاصالحی

استادیاردانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات سمنان،گروه معماری،سمنان،ایران

چکیده

امروزه گردشگری به عنوان یکی از مهمترین صنایع توسعه پایدار ، برای درآمد زایی و بستری مناسب برای اشتغال و ایجاد زیر ساخت ونیز توسعه اجتماعی پایدار محسوب می شود . شهر چالوس بعنوان یکی از مراکز مهم جذب توریست در شمال کشور، از جاذبه هایگردشگری طبیعی ، تفریحی ، تاریخی و فرهنگی بالایی برخوردار است . که این امر نیز خود باعث موجبات توسعه پایدار را در فضاهایشهری را فراهم می سازد . گردشگری در شهر چالوس به موجب موقعیت جذب توریست خود یک فرصت اجتماعی ، اقتصادی ، اکولوژیکی است . از این رو وضعیت گردشگری در بعد توسعه شهری ارزیابی می گردد. شهرها کاملترین و پیشرفته ترین سکونتگاهزندگی انسانی بوده است . از همین جهت گردشگران بر اثر منابع اقتصادی ، اجتماعی ، فرهنگی ، تفریحی و... نقش مهمی بر تعاملات اجتماعی و توسعه فضاهای شهری دارا هستند . توسعه گردشگری در توسعه فضا های شهری با ارتقاع ابعاد کمی ، کیفی با حداکثر بازده ، یکی از مهمترین فعالیتهای عمده مدیریت اجرایی شهرها می باشد وباید در جهت توسعه پایدار و ارائه تسهیلات مناسب و بهینهکمکهای شایان به توسعه پایدار شهر و توسعه گردشگری شود . هدف از توسعه گردشگری در این زمینه تغییر نگرش مسئولان و شهروندان نسبت به جذب گردشگری ، رفتار های مناسب با گردشگران و توریست ، کنترل مشکلات و معضلات ، مدیریت اجرایی و راهبردی برای گردشگری ، تبلیغات در حوزه شهر ، مراکز فرهنگی ، تفریحی برای ارتقاء پویایی شهر در توسعه گردشگری دانست

کلیدواژه ها

تعاملات اجتماعی ، توسعه فضا های شهری ، توریست ، توسعه گردشگری ، شهر چالوس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.