سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: GPACONF01_227
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 272
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر ناپایداری دامنه ای، در ارتفاعات شمال دریاچه اورمیه و تاثیر آنها بر رسوب زایی حوضه (مطالعه موردی زیرحوضه های شمال طرح آبخوانداری تسوج)
چکیده مقاله:
نوار کوهستانی موجود در شمال و شمال شرق دریاچه اورمیه در معرض ناپایداری دامنه ای متعد دی است لغزش های چرخشی و سطحی- واریزه ها – ریزش ها – سنگ افتان ها هر یک سهم ویژه ای در این ناپایداری ها بر عهده دارندحدود 90 درصد از مساحت پیکره ارتفاعات حوضه شمال آبخوانداری تسوج از سازندهای رسوبی تشکیل شده است . عملکرد شدید نیروهای تکتونیکی به ویژه در سازندهای مقاوم و غیر مقاوم زیر حوضه ها و فعالیت های انسانی، بهره برداری از معادنمنطقه در زیر حوضه تسوج چای و احداث جاده های دسترسی و چرای بی رویه و تغییر کاربری اراضی و افزایش کشت دیم در روی این دامنه ها می تواند این ناپایداری ها را افزایش دهد. برای مطالعه جهت اهداف طرح از نرم افزار هایArc GISو داده های سنجش از راه دور و به منظور شناخت روابط بین خصوصیات مختلف مورفومتری آنها از تحلیل های آماری در محیط نرم افزاریSPSSاستفاده شده است. نتایج به دست آمده نشان میدهند که ناپایداریهای غالب منطقه عمدتاً واریزه ها می با شند که در این میان وایزههای دره-ای از نظر فراوانی و شدت وقوع و میزان خسارات تحمیلی در منطقه از درجه اهمیت بالایی برخوردار هستند که خود می تواند در بالا بردن پتانسیل رسوب زایی منطقه نقش بسزایی داشته باشد و دینامیک آنها نیز عمدتا منشاء طبیعی داشته. نتایجتحلیلهای کمی نشان داد رابطه تنگاتنگ بین ناپایداری دامنه ای و رسوب زای حوضه وجود دارد که میتواند که این امر می تواند برای طرح آبخوانداری تسوج یک تهدید بزرگ باشد نهایت مهم ترین پیشنهاد می تواند : اجرای عملیات مناسب آبخیزدای (احداث سازه های تورگابیونی و بتونی و سازه های لاستیکی) و عملیات بیولوژیکی در بالادستهای حوضه مد نظر باشد
کلیدواژه ها:
ناپايداري دامنه اي، آبخوانداري تسوج، نرم افزاريArc GIS ، جريات واريزه اي،
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/336856/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رفیعی، مالک و اسدیان، فریده و یاراحمدی، جمشید و حسین پور، عبدالله،1393،بررسی تاثیر ناپایداری دامنه ای، در ارتفاعات شمال دریاچه اورمیه و تاثیر آنها بر رسوب زایی حوضه (مطالعه موردی زیرحوضه های شمال طرح آبخوانداری تسوج)،اولین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم جغرافیا و برنامه ریزی، معماری و شهرسازی،تهران،،،https://civilica.com/doc/336856
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، رفیعی، مالک؛ فریده اسدیان و جمشید یاراحمدی و عبدالله حسین پور)
برای بار دوم به بعد: (1393، رفیعی؛ اسدیان و یاراحمدی و حسین پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
نوع مرکز: سازمان تحقیقات کشاورزی
تعداد مقالات: 738
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.