عوامل مؤثر بر پذیرش فناوری های زنجیره تأمین (مورد مطالعه: زنجیره تأمین خودرو)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی و هشتمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری
- کد COI اختصاصی: IRAMOT08_023
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1148
نویسندگان
استاد مدعو دانشگاه علامه طباطبائی
استادیار مدعو دانشگاه علامه طباطبائی
استادیار مدعو واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی
چکیده
هدف از مقاله ی حاضر شناسایی مؤلفه های مؤثر بر پذیرش فناوری های زنجیره تأمین و همچنین بررسی راهکارهای نفوذ در تأمین کنندگان خودروسازان ایرانی می باشد تا فرایند فناوری های زنجیره تأمین را در شرکتهای تأمین کننده خودرو جاری و نهادینه نمود. به منظور مطالعه ی مؤلفه های مذکور و ه مچنین رابطه ی آنها با نوع فناوری مورد استفاده، پژوهشی تجربی در شرکت های تأمین کنندگان قطعات خودرو در ا یران، انجام گردید. با استفاده از پرسشنامه هایی که برای تأمین کنندگان دو شرکت بزرگ خودروساز ارسال گردید، از بین 122 پرسشنامه توزیع شده، 73 پرسشنامه تکمیل شده مورد استفاده در تحقیق قرار گرفت. نتایج تجزیه و تحلیل ها نشان داد که سه مؤلفه ی ساختار سازمانی، ا ندازه سازمان و فشار اعضا در زنجیره ی تأمین، با پذیرش فناوری های زنجیره تأمین ارتباطی مستقیم دارند. به نظر می رسد با توجه به اهمیت عملکرد سازمانی، به منظور بررسی تأثیر پذیرش فناوری های زنجیره تأمین بر عملکرد سازمانی، باید پژوهش های دیگری انجام گیرد. چارچوب پیشنهادی نگرشی نوآورانه درباره ی مؤلفه های اصلی ارائه می کند که می تواند به شناخت بیشتر این عوامل مؤثر بر فناوری های زنجیره تأمین، توسط مدیران و فعالان ا ین حوزه مک کند. لازم به ذکر است که تاکنون به طور مشخص هیچ پژوهشی در مورد شناسایی مؤلفه های پذیرش فناوری های زنجیره تأمین در صنعت خودروسازی ایران صورت نگرفته است.کلیدواژه ها
مدیریت زنجیره تأمین، پذیرش تکنولوژی زنجیره تأمین، تکنولوژی های تولید پیشرفتهمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.