Investigation and Cost-Benefit Analysis of Globalized Economy

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی اقتصاد، مدیریت، حسابداری و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: EMASS01_307
  • زبان مقاله: انگلیسی
  • تعداد مشاهده: 953
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

Amin Mirzayi

MSC Student of Islamic Azad University Of Damghan

Elmira Emsia

Faculty member of Islamic Azad University Of Damghan

چکیده

تحولات تکنولوژیک و سیاسی نیم قرن اخیر جهان را وارد عصر جدیدی کرده است که ویژگی برجسته آن کاهش سریع فاصله های زمانی و مکانی، ادغام فزاینده نظام های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی جهان و رشد خیره کننده تولید و مصرف است. دراثر این تحولات پروسه های تولید، توزیع و مصرف دگرگون گشته و ساختارهای اقتصادی و سیاسی و مناسبات اجتماعی دستخوش تغییرات بنیادین شده اند . گسترش و تعمیق وابستگی متقابل بین کشورها واقتصاد های ملی ، یکپارچگی بازارهایملی وگسترده شدن مبادلات تجاری ،مقررات زدایی واز میان برداشته شدن ضوابط حمایت گرایانه بازرگانی وایجاد سازمانجهانی بازرگانی از مهم ترین ابعاد جهانی شدن به شمار می رود .این ابعاد از طریق اتحادیه های اقتصادی جهانی وفعالیت شرکت های بین المللی ومؤسسات اقتصادی بین المللی مانند بانک جهانی وصندوق بین المللی پول شکل می گیرد . با بروزپدیده جهانی شدن اقتصاد و از میان برداشته شدن بسیاری از موانع تجاری موجود ،زمینه نقل وانتقالات سرمایه ومنابع مالی وقطعا تقسیم کار بین المللی گسترش خواهد یافت که این خودبه افزایش کارایی اقتصاد بین المللی کمک شایانی خواهد نمود . در این مقاله به شرح اقتصاد جهانی چیست؟ شامل چه بخش های می شود؟ آثار جهانی شدن می پردازیم.

کلیدواژه ها

تجارت بین الملل، مالیه بین الملل،جهانی شدن، آثارجهانی شدن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.