بررسی مدلهای رفتاری مهاربندی در سکوهای ثابت فلزی دریایی تحت اثر زلزله های شدید
- سال انتشار: 1377
- محل انتشار: سومین همایش بین المللی سواحل، بنادر و سازه های دریایی
- کد COI اختصاصی: ICOPMAS03_052
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1895
نویسندگان
بخش مهندسی عمران - دانشکده فنی ومهندسی - دانشگاه تربیت مدرس
بخش مهندسی عمران - دانشکده فنی ومهندسی - دانشگاه تربیت مدرس
چکیده
در این مقاله به بحث و بررسی مدلهای رفتاری اعضاء مهار بندی ها در سکوهای ثابت فلزی دریائی تحت اثر زلزله های شدید پرداخته میشود. در بیان رفتار اعضاء مهاربندی سکوهای دریائی تحت اثر زلزله های شدید روشهای اجزاء محدود، مدلهای تئوری فیزیکی و مدلهای پدیده مورد استفاده قرا رمی گیرد. در روش اجزاء محدود، عضوهای مهاربندی به تعداد المان با طول مشخص تقسیم می گردد و انالیز تغییر مکان بزرگ (LARGE DISPLACEMENT ANALYSIS) برای کل سیستم انجام می گیرد. روش دیگر قابل استفاده جهت مدل کردن عضو مهاربندی، مدلهای تئوری فیزیکی می باشد. در این مدلها با استفاده از منحنی های اندرکنش نیروی محوریو ممانهای خمشی برای عضو مهاربندی و فرض رابطه ممان انحنا بصورت الاستوپلاستیک کامل در مفاصل پلاستیک، پاسخ سیستم تحت بارگذاری مورد نظر بدست می آید. مبنای روش استفاده ازمدلهای پدیده ای در تعریف منحنی نیروی محوری تغییر مکان محوری المان خرپائی می باشد که المان مزبور جایگزین عضو مهاربندی می گردد. اینروشها دارای خصوصیاتی می باشندکه مورد بحث قرار می گیرد . در انتخاب مدل مناسب به منظور تحلیل غیر خطی سازه در در مقابل بارهای دینامیکی با شدت بالامانند زلزله های شدید، می بایست از مدلی استفاده نمود که تا حد امکان پاسخ بدست آمده به رفتار واقعی سیستم نزدیک باشد.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر پارامترهای محیطی (دما، رطوبت) بر داده های پایش سلامت پل های فولادی
- بررسی تاثیر نوع ساینده بر تاول اسمزی پوشش بر پایه اپوکسی بر سطوح فولای آلیاژ کربن در محیط غوطه ور
- مدل اجزای محدود برای ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بر ظرفیت ورق های پیوستگی در ستون های H شکل
- ارزیابی احتمالاتی قاب خمشی فولادی بر پایه فولاد St۳۷ و St۵۲ تحت زلزله های نزدیک گسل
- خرابی پیشرونده لرزه ای قاب خمشی فولادی ویژه بلند مرتبه مهاربندی شده در برابر زلزله نزدیک گسل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.