آنالیز قابلیت اعتمادسازه های سکوهای فراساحلی
- سال انتشار: 1377
- محل انتشار: سومین همایش بین المللی سواحل، بنادر و سازه های دریایی
- کد COI اختصاصی: ICOPMAS03_051
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1454
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین (ع) دانشکده فنی و مهندسی - گروه عمران
چکیده
در مبحثی که ذیلا می آیدآنالیز قابلیت اعتماد سازه های سکوهای فراساحلی شرح داده خواهد شد. این سازه ها علاوه بر بارهای متنوع و مختلفی که بر آنان تحمیل می شود تحت بارگذاری دینامیکی غیر گوسی موج و باد نیز یم باشند. بمنظور انجام آنالیز روشی که بر اساس مفهوم برون گذری (out-crossing) بنا نهاده شده است و همراه شبیه سازی حتی (directional simulation) در فضای بارگذاری استفاده خواهد شد پیشنهاد می گردد. جهت بهره برداری از این روش از نتایج معلوم و دقیقی که در خصوص فرایندهای تصادفی گوسی وجود دارد از طریق تکرار در جهت تقریب نرخ برون گذری فرایندهای غیر گوسی بارهای باد و موج استفاده شده و در انتها احتمال تخریب سازه در یک بازه زمانی خاص یافت خواهد شد. برای رازیابی دقت نتایجی که با روش یاد شده بدست می آیند فرایندهای تصادفی بارهای باد موج (در دامنه زمانی) بروش شبیه سازی مونت – کارلو تولید شده و با اعمال آنان بر سازه احتمال خرابی سازه برآورد می گردد. متاسفانه همانطور که انتظار نیز می رفت عملیات شبیه سازی فرایندهای دخیل در انالیز سازه از دیدگاه مقدار زمان و حجم عملیات محاسباتی لازم گران بوده و استفاده از آن دارای محدودیت هائی است. طی مثالی که خواهد امد ملاحظه خواهد شکه دقت روش پیشنهادی محاسبه احتمال خرابی سازه توسط مفهوم بورن گذری با استفاده از تقریب یاد شده کاملاً رقابت با نتایج بدست آمده توسط شبیه سازی مونت – کارلو است. ضمنا حجم عملیات محاسبات لازمه در روش پیشنهادی بسیار کمتر از روش شبیه سازی یاد شده می باشد.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر پارامترهای محیطی (دما، رطوبت) بر داده های پایش سلامت پل های فولادی
- بررسی تاثیر نوع ساینده بر تاول اسمزی پوشش بر پایه اپوکسی بر سطوح فولای آلیاژ کربن در محیط غوطه ور
- مدل اجزای محدود برای ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بر ظرفیت ورق های پیوستگی در ستون های H شکل
- ارزیابی احتمالاتی قاب خمشی فولادی بر پایه فولاد St۳۷ و St۵۲ تحت زلزله های نزدیک گسل
- خرابی پیشرونده لرزه ای قاب خمشی فولادی ویژه بلند مرتبه مهاربندی شده در برابر زلزله نزدیک گسل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.