روشی نوین در تقویت سازه ای، ساختمان های بنائی تاریخی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین همایش ملی جوشکاری صنعتی و نوین ساختمان
  • کد COI اختصاصی: MWIB01_003
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 979
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پیام فوزی جوکندان

عضو هیات علمی گروه مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان

چکیده

مصالح ملات و آجر در برابر نیروهای فشاری عملکرد بسیار خوبی دارند ولی در برابر نیروهای جانبی و کششی مقاومت زیادی نداشته و پس از رسیدن به حداکثر توان خود به یکباره خرد می شوند به عبارت دیگر فاقد خاصیت پلاستیک و شکل پذیری هستند. از میان فن آوری های نوین که می تواند پاسخگوی این نیازها در بناهای تاریخی باشد می توان به استفاده از مصالح FRP به همراه تکنولوژی تزریق گروت با رزین اشاره نمود. این پژوهش چگونگی کاربست، روش های نوین تقویت سازه ای در بناهاب تاریخی آجری را با استفاده از مصالح FRP و تکنولوژی تزریق ضمن توجه به الزامات مطرح شده در منشورهای بین المللی حفاظت مورد بررسی قرار داده است. از آنجا که اجرای این روش بسیار سریع مقرون به صرفه و کارآمد است می تواند به عنوان الگو و روشی برای بسیاری از بناهای تاریخی مورد استفاده قرار گیرد. این روش ، روش تقویت هسته ای نامیده می شود.

کلیدواژه ها

تقویت سازه ای، فن آوری های نوین، بناهای تاریخی، روش تقویت هسته ای

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.