ارزیابی تاثیر سخت کننده ها بر عملکرد دیوار برشی فولادی SSW
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مصالح و سازه های نوین در مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: NCNMS02_012
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 945
نویسندگان
کارشناس ارشد عمران گرایش سازه
دانشجوی کارشناسی ارشد عمران گرایش زلزله دانشگاه سمنان
کارشناس ارشد عمران گرایش سازه
چکیده
در سال های اخیر به دلیل سختی برشی زیاد، رفتار مناسب در ناحیه پلاستیک و میزان جذب انرژی بالا دیوارهای برشی فولادی نسبت به سایر سیستم های مقاوم در برابر بارهای جانبی از خود نشان می دهد مورد توجه قرار گرفته است. در این تحقیق اثر افزودن سخت کننده بر ظرفیت برشی و ظرفیت اتلاف انرژی دیوار برشی فولادی با استفاده از نرم افزار ABAQUS 6.11 شبیه سازی و تحلیل شده است. نتایج نشان می دهد که دیوارهای بدون سخت کننده در حین بارگذاری تغییر شکل های خارج از صفحه بیشتری را نسبت به دیوارهای دارای سخت کننده تحمل می کنند. همچنین بررسی تنش های فون میزس نشان می دهد که ورق پرکننده فولادی بعد از کمانش به حد تسلیم کامل می رسند. تقویت کننده ها از تمرکز تنش در دیوار برشی فولادی جلوگیری می کنند . نقش موثری در توزیع مناسبتر تنش ها در کل سیستم می گذارند و مقاومت برشی نهایی سیستم را افزایش می دهند. علاوه بر این ننایج حاصل نشان داد که دیوار برشی فولادی دارای سخت کننده عمودی در مقایسه با دیوار برشی فولادی دارای سخت کننده افقی رفتار بهتری از خود نشان می دهد. البته استفاده توام سخت کننده های افقی و عمودی عملکرد بهتری نسبت به استفاده از سخت کننده های افقی و عمودی به صورت تکی داشته است به طوری که مدل دارای دو سخت کننده افقی و دو سخت کننده عمودی دارای بهترین عملکرد به لحاظ افزایش ظرفیت برشی سیستم بوده و مدل دارای سخت کننده قطری به صورت ضربدری بهترین عملکرد را به لحاظ افزایش میزان اتلاف انرژی در بین مدل های مورد بررسی داشته است.کلیدواژه ها
دیوار برشی فولادی، سخت کننده، ظرفیت برشی، ظرفیت اتلاف انرژیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.