میزان تاثیر گذاری حس مکان در محلات کهن شهری نمونه مورد مطالعه (محله فیض آباد و جلیلی شهر کرمانشاه)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش ملی شهرسازی فرهنگ گرا
- کد COI اختصاصی: CUPNC01_111
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 624
نویسندگان
عضو هیت علمی دانشکده فنی حرفه ای سما
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
چکیده
هدف پژوهش حاضر بررسی میزان تاثیرگذاری حس مکان در محلات شهری شهر کرمانشاه (محله فیض آباد و محله جلیلی) بود نمونه مورد بررسی 100 نفر از شهروندان شهر کرمانشاه بود که ساکنان در این دو محله بودند که در هر محله تعداد 50 نفر از ساکنان محله به صورت تصادفی انتخاب شدند به منظور گردآوری داده ها ار یک پرسش نامه محقق ساخته استفاده شد. روایی پرسش نامه با استفاده از نظر اساتید دانشگاهی بررسی و مورد تایید قرار گرفت. همچنین پایایی پرسش نامه با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ محاسبه شد که برابر با 0/86 بود. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون های t تک نمونه ای و t برای دو گروه مستقل استفاده شد. نتایجبه دست آمده نشان داد که دیدگاه ساکنان محله جلیلی شهر کرمانشاه از لحاظ حس مکان در سطح پایینی بود از سوی دیگر نتایح به دست آمده بیانگر این بود که دیدگاه ساکنان محله فیض آباد شهر کرمانشاه از لحاظ حس مکان در سطح متوسطی بود همینطور نتایج آزمون t برای دو گروه مستقل نشان داد که ساکنان محله فیض آباد حس مکان بیشتری نسبت به ساکنان محله جلیلی دارند و حس مکان ساکنان محله فیض آباد بیشتر از ساکنان محله جلیلی است.کلیدواژه ها
محلات کهن شهری، حس مکان، ساکنانمقالات مرتبط جدید
- اعتماد و تعاملات اجتماعی در فضای باز شهری
- مروری بر مفاهیم متناظر هوش در معماری و محیط کالبدی
- نقش تغییر کاربری خانه های تاریخی در افزایش اجتماع پذیری آن ها
- بررسی پتانسیل های گردشگری و جذب گردشگر در ابنیه های اسلامی ایران(مطالعه موردی: مقبره شیخ محمود شبستری)
- بررسی و شناسایی مولفه های پیاده راه در افزایش سرزندگی در شهرها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.