تاثیر کاربرد اتفن و سربرداری (Topping) بر ویژگی های کیفی آب میوه انگور رطبی سیاه

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
  • کد COI اختصاصی: BSCONF01_590
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1267
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سولماز سپهرنیا

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز، گروه کشاورزی، یاسوج، ایران

بیژن کاوسی

استادیار پژوهش علوم باغبانی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس، شیراز، ایران.

چکیده

در این پزوهش اثر کاربرد غلظت های تیمار شیمیایی اتفن در 5 سطح (صفر، 100، 200، 300 و 400 میلی گرم در لیتر ) و تیمارهای سربرداری در دو سطح (با سربرداری و بدون سربرداری) بر شاخص های مختلف آب میوه انگور رقم رطبی سیاه مورد ارزیابی قرار گرفت. صفات کیفی مورد بررسی شامل مواد جامد محلول TSS%، اسیدهای قابل تیتراسیون TA%، شاخص رسیدگی TSS/TA و pH آب میوه بود. غلظت های مختلف تیمار شیمیایی بر تمامی خواص کیفی آب میوه انگور معنی دار بود اما تیمارهای سربرداری بر مواد جامد محلول TSS%، اسیدهای قابل تیتراسیون TA% و شاخص رسیدگی TSS/TA در سطح 1% و بر pH آب میوه تاثیر نداشت. نتایج نشان داد که در سطح احتمال 1% از نظر تاثیر سطوح مختلف تیمار شیمیایی اتفن بر خواص کیفی آب میوه انگور وجود داشت همچنین از نظر تاثیر تیمارهای سربرداری بر خواص کیفی آب میوه انگور اختلاف معنی داری بر مواد جامد محلول TSS% ، اسیدهای قابل تیتراسیون TA% و شاخص رسیدگی TSS/TA وجود داشت و برهمکنش سطوح مختلف تیمار شیمیایی و سربرداری در سطح احتمال 1% بر شاخص رسیدگی TSS/TA و pH آب میوه در سطح احتمال 5% بر مواد جامد محلول TSS% اختلاف معنی داری نشان داد.

کلیدواژه ها

انگور، اتفن، خواص کیفی، سربرداری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.