بررسی تأثیر امواج فراصوت در عصاره گیری از پوست گردو و مقایسه با روش معمول
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
- کد COI اختصاصی: BSCONF01_529
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1276
نویسندگان
کارشناس ارشد مواد اولیه و رنگرزی
کارشناس ارشد مواد اولیه و رنگرزی
کارشناس ارشد مواد اولیه و رنگرزی
چکیده
امروه تحقیقات زیادی بر روی استفاده از روش های جدید در رنگرزی منسوجات انجام شده که در همه آن ها تلاش می شود با انتخاب یم روش مناسب در کاهش مصرف انرژی و مواد شیمیایی مصرفی محصول مقرون به صرفه با یکنواختی قابل قبول و همچنین سازگار با محیط زیست تولید گردد. یکی از این روش ها استفاده از امواج استفاده ازامواج فراصوتاست. استفاده از قدرت فراصوت در رنگرزی منسوج نقش مهمی در مفهوم تکنولوژی پاک در فرایندهای نساخی دارد. هدف از این پژوهش استفاده از امواج فراصوت در استخراج رنگزای پوست گردو است که نتایج آن با روش معمول مقایسه می شود. برای این منظور عمل استخراج رنگزای پوست گردو با بررسی تاثیر حضور امواج فراصوت و عوامل مختلف نظیر دما، زمان و مقدار رنگزا در شرایط مختلف انجام شد. در ادامه الیاف پشم شسته شده به روش معمول با این عصاره ها رنگرزی شده اند تا بتوان میزان جذب رنگزا بر روی کالا، عصاره مطلوب مشخص گردد. نتایج نشان می دهد که با استفاده از امواج فراصوت میزان ماده رنگزا از پوست گردو بیشتر شده و در هزینه های رنگرزی نیز صرفه جویی حاصل شده است. بطوریکه راندمان استخراج حداقل به 10/38% بهبود یافته است.کلیدواژه ها
عصاره گیری، رنگرزی، الیاف پشم، پوست گردو، امواج فراصوتمقالات مرتبط جدید
- بررسی خاصیت ضدبیوفیلمی ترکیب گیاهی ۱و۸-سینئول علیه آسینتوباکتر بومانی دارای مقاومت داروئی
- ابر دریاچه باستانی ری - مقدمه ای بر تغییرات سطح-حجم آب در طول زمان از دیدگاه مورفولوژی
- تاثیرنشانگ رهای غیرتهاجمی بزاق در تشخیص سرطان دهان
- بررسی میزان فراوانی بیماری فاویسم در کودکان زیر۶ سال در شهر بوشهر
- بررسی تاثیرپاالیندگی گیاه Salsola crassa بر کاهش آلودگیفاضلاب صنعتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.