چرا شرکت های معتبر دنیا برنامه ریزی جانشین پروری را انتخاب می کنند؟
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم انسانی و مطالعات رفتاری
- کد COI اختصاصی: ICHCONF01_374
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 818
نویسندگان
کارشناسی ارشد رشته مدیریت دولتی، دانشکده مدیریت و حسابداری پردیس فارابی دانشگاه تهران
کارشناسی ارشد مدیریت دولتی، دانشکده مدیریت و حسابداری پردیس فارابی دانشگاه تهران
چکیده
دنیای فرا روی سازمان ها، دنیای پرچالش و صعب العبوری است. روند فزاینده رقابت و ضرورت دست یابی سازمان ها به سطوح بالاتری از کیفیت و بهره وری ایجاب می کند که مدیران آینده سازمان ها به مراتب تواناتر، مستعدتر و شایسته تر از مدیران امروزی باشند. در دنیای جدید کسب و کار، سازمان ها به دلیل از دست دادن افراد با تجربه خود، متحمل ضرر و زیان های چشم گیر شده اند و این مسئله دقیقا با کمبود نیروی انسانی با مهارت های مورد نیاز برای جایگزینی و استخدام همزمان شده است. هدف برنامه جانشین پروری، آماده سازی نیروهای مستعد داخل سازمان برای تصدی مشاغل کلیدی است. بنابراین، یکی از مسائل مهم پیش روی سازمان ها موضوع، جانشین – یعنی کسانی که هدایت سازمان را در آینده به عهده خواهند گرفت- می باشد.علاوه بر کمبود مدیران باید به مشکل ناشی از زمینه های تجربی مدیران فردا که متفاوت از مهارت های مورد نیاز در حال حاضر است نیز به عنوان یک مشکل جدی اشاره کرد، چرا که اقتصاد جهانی و پویای آینده نیازمند مدیرانی با مجموعه پیچیده تر از مهارت هاست. از این رو این تحقیق در صدد است تا مروری بر ادبیات جانشین پروری داشته و با توجه به اهمیت و ضرورت پیاده سازی این برنامه در سازمان، گامی در جهت رفع چالش کمبود نیروی انسانی کیفی مورد نیاز سازمان در آینده برداشته باشد. نگارش این مقاله به صورت کتابخانه ای با استفاده از کتب و مقالات داخلی و خارجی متعدد انجام شده است.کلیدواژه ها
برنامه ریزی جانشین پروری، برنامه ریزی جایگزینی، توسعه جانشینی، شایستگیمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.